star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csór

  • 68 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 903 m²

    telek

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó ház Csór

  • 68 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 903 m² telek

  • Eladó ház Csór

  • 68m²


Ár:

54 900 000 Ft

Építés éve
1981
Szintek
3
Szobák száma
2
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

CSÓRON - SZÉKESFEHÉRVÁRTÓL 10 km-re - ELADÓ egy 3 szintes - PANORÁMÁS -, felújított, kis ház, 903 nm telken. A ház szinte "0" rezsivel működik, mivel a fűtés, a melegvíz, a főzés, minden villanyról megy, melyet a  napkollektor termel meg. A kertben egy dupla garázs is található, térkövezett bejáróval és egy hangulatos kis terasszal.
i.á.: 54,9 M Ft                     tel: 06(20)622-6832
A HÁZRÓL:
Néhány éve teljeskörű felújításon esett át,

KÜLSŐ:

- a tető új borítást kapott,
-  körbe a házon új csatorna lett felszerelve,
- 10 cm hőszigetelés került a falakra,

BELSŐ:

- új hideg-meleg burkolatok,
- új külső-belső nyílászárók,
- egy esztétikus lépcsőház került kialakításra,
- új vizes helyiségek 2 wc és egy zuhanyzós fürdőszoba,,
- teljesen új, komplett gépesített konyha.

MŰSZAKI TARTALOM:

- megtörtént a villany- és vízvezetékek cseréje,
- fűtésre klíma és cserépkályha, melegvízre bojler lett beépítve.
- A teljes energiaigény kielégítésére NAPKOLLEKTOR került a tetőre.
Az átalakításkor a jelenlegi tulajdonos fő szempontja az alacsony fenntartási költségek mellet a környezettudatosság volt. A háztartás minden területén ennek szellemében élik az életüket, így a teljesen "0" fenntartási költséghez még egy fúrt kútra lenne szükség, akkor már a vízért sem kellene fizetni. A gáz nincs bevezetve, a napkollektor pedig minden elektromos berendezés használatához megfelelően lett méretezve.
A ház 3 szintre különül el, legalsó szint a konyha-étkező, ahonnan egy nagyon különleges pince-kamra helyiség is nyílik, szintén ízlésesen felújítva, de mégis meghagyva az autentikus hangulatát.
A középső szint a főbejárati rész terasszal, nappali, zuhanyzós fürdő és egy külön wc. Ezen a szinten van a cserépkályha, ami nemcsak meleget ad, de őszi, téli estéken kellemes hangulatot is áraszt.
A tetőtérben a hálószoba található, ahonnan a legszebb a panoráma és okos ötletként egy wc-kézmosó is ki lett alakítva.
A házon belül a 3 szintet egy nagyon igényes, fából készült csigalépcső köti össze, de az alsó és a középső szint önálló bejárattal is rendelkezik.   
A KÖRNYEZET:
Csodálatos, természetközeli környezet, nyugodt, csendes. Mégis infrastruktúrával jól ellátott, aszfaltozott, télen-nyáron jól közlekedhető úton található. A telek sík terület, konyhakertnek, növénytermesztésre is ideális. Természetesen füvesítve kiváló pihenőkert, gyerekjátszó. A jelenlegi terasz a középső szinten van kialakítva, grillezővel, fedett ülőgarnitúrával. 2 autó részére megfelelő, hőszigetelt garázs is a telken található.
Autóval gyors a közlekedés és a távolsági buszhoz is 10 perc sétával elér az ember. 
KINEK AJÁNLOM:
Fiatal párok számára lehet vonzó, mivel a lakótér több szintes és a ház kialakítása is a fiatalabb korosztálynak megfelelő. Aki szívesen kertészkedik, kertre, háziállatra vágyik,  friss levegőre költözne, nekik szívesen ajánlom.A napkollektor, a komposzt, mind a jövő szem előtt tartására és a környezet megóvására szolgál. Mindemellett nagyon minimális kiadással fenntartható így az élet.
Költözzön ki a városból egy közel "0" energiaigényű házba. 
i.á.: 54,9 M Ft                     tel: 06(20)622-6832
 


Elhelyezkedés

Csór


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607131


LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607131

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó csóri családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m², míg a hozzá tartozó teleké 903 m². További jellemzői: az építés éve 1981, a fal építési anyaga tégla. A családi ház ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 807 353 Ft, ami a csóri átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Zalavári Ágnes referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607131. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csór ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.