star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csór

  • 131 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 215 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó ház Csór

  • 131 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 215 m² telek

  • Eladó ház Csór

  • 131m²


Ár:

59 900 000 Ft

Építés éve
2008
Szintek
2
Szobák száma
3 (2 + 1)
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

CSÓR-Szőlőhegyen 2 szintes, PANORÁMÁS 131 nm-es, 3 szoba + nappalis családiház, 2215 nm-es telken eladó.
I.ár: 59.9 M Ft Tel.: 06 (20) 558-8805
HÁZRÓL:
A 2008-ban épült két szintes téglaház egyedi elrendezését az adja, hogy a nappali-étkező-terasz az emeleten helyezkedik el, pontosan az utcafront szintjén, így a garázsból-utcáról erre a szitre érkezünk. A szobák és a fürdőszoba, pedig az alsó szinten van. Mindkét szint teljes értékű NEM tetőtér beépítéses.
A kialakítás oka az volt  - ami egyébként a ház kiemelkedő előnye is - hogy csodálatos panoráma nyílik a teraszról vagyis a nappalból és az étkezőből. Sokunk véleménye szerint ez a látvány különleges, egyszerűen megunhatatlan. A felső szint nettó alapterülete 40.6 nm.
Az alsó szinten egy nagy méretű fürdőszoba (sarokkáddal, zuhanykabinnal, dupla mosdóval), egy gardrób, 2 db hálószoba, kazánház és mosókonyha helyezkedik el, melyek területe összesen 71.9 nm.
A fűtés a nappaliban padlófűtéssel, a szobáknál pedig radiátorokkal van megoldva. A kazánházban egy villanykazán és egy vegyestüzelésű kazán is található, tetszés szerint használható bármelyik.
A garázs 19 nm, egy autó kényelmesen elfér benne és még marad is pakolásra alkalmas hely, bár erre a garázs melletti tároló is ad azért lehetőséget.
A terasz 50 nm-es, mely a ház panorámás oldalán és oldalt húzódik, kényelmesen elfér itt egy asztal székekkel.
TELEK:
Hosszúkás, de mégis kellően széles telek akár 2 utcáról is megközelíthető, hiszen az alsó része is aszfaltos útra nyílik. A középső részen található egy tégla építésű melléképület, ami szerszámosnak, kerti eszközök tárolására kiváló.  A szomszédok csendesek, de többnyire állandó lakosok vannak a környéken.
KINEK AJÁNLOM?
Aki úgy érzi, hogy megunta a városi zajt, ehelyett szeretne otthona körül csendet, nyugalmat, szereti a tájat, jó lenne a messze távolba merengő nyugodt perceket megélni a szabadidejében. Ideális a ház mérete alapján fiatal párnak 1 gyermekkel, vagy középkorú nyugodt környezetre vágyó emberek számára, akik jó minőségű ingatlant keresnek közel Székesfehérvárhoz, de mégis messze a város zajától.
Székesfehérvár 15 perc autóval, a házhoz aszfaltos út vezet.
Ha szeretné ezt a csodálatos panorámát megélni a mindennapjaiban hívjon!
Székesfehérvári lakás beszámítása érték egyeztetéssel szóba jöhet!
 I.ár: 59.9 M Ft Tel.: 06 (20) 558-8805


Elhelyezkedés

Csór


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607132


LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607132

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó csóri családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 131 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 215 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fal építési anyaga tégla. A családi ház ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 457 252 Ft, ami a csóri átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Németh Zoltán referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607132. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csór ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.