star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csörög

  • 170 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 727 m²

    telek

Vételár:

53,5 millió Ft

Eladó ház Csörög

  • 170 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 727 m² telek

  • Eladó ház Csörög

  • 170m²


Ár:

53 500 000 Ft

Építés éve
1975
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Eladó kétgenerációs családi ház Csörögben!
Kivételes ajánlat!

Csörög község Pest vármegyében, a Váci járásban, a budapesti agglomerációban található a Budapest–Vácrátót–Vác-vasútvonal mellett. Vác délkeleti szomszédjában fekvő település. Közúton Vác és Vácrátót felől is a 2104-es úton, déli szomszédja, Sződ felől a 21 112-es számú mellékúton érhető el. Érinti a Budapest–Vácrátót–Vác-vasútvonal is, melynek egy megállási pontja van itt, Csörög megállóhely, a belterület északi szélén.

A település csendes, átmenő forgalom mentes, viszont a központhoz közel eső kedvelt utcájában eladóvá vált egy 727 m2-es telekre épült összesen 170 m2 hasznos alapterületű kétgenerációs családi ház. Az alsó szint a terasszal együtt 108 m2. Ez nappali - étkezővel, 3 hálóval, fürdőszobával és konyhával, spájzzal felosztott lakóterület. Az egyik szoba a teraszról nyílik, alkalmat adva külön bejáratú irodának, vagy egyéb vállalkozásnak.
A külön külső feljárón át megközelíthető tetőtér beépítés 63 m2-es. Itt nappalit, két hálót, konyha-étkezőt és fürdőszobát találunk benne.
Az ingatlan kb. 1975-ben épült téglából, és 1996-ban teljes felújítást végeztek rajta. Az északi fronton 5 cm-es hungarocell szigetelést kapott, a tetőtér kőzetgyapottal szigetelt.
Az ablakok műanyag nyílászárók 2 rétegű hőszigetelt üveggel, melyek redőnnyel eltátottak és a külső ajtók is cserére kerültek. Az ingatlant tágas terek jellemzik, amit a nap teljesen körbejár, köszönhetően a sok ablaknak. A fűtést gázcirkó vagy vegyes tüzelésű kazán biztosítja, minden szoba radiátorral szerelt, az alsószint nappalijában klíma is található.
Az udvaron hatalmas, 60 m2-es duplagarázs található elektromos garázskapuval, illetve ólak, tárolók, téglából készült kültéri kemence és gazdasági helyiség is épült a területen, amely kis nyárikonyhaként is hasznosítható.
Továbbá az ingatlan 380 V-os ipari árammal ellátott.
A családi háztól pár perc sétával a vasút és az autóbusz megálló helyeken lehetünk, és onnan Vácra vagy Budapest irányában is számos településre eljuthatunk. Csörög mellett halad az M2 gyorsforgalmi autóút, mely 2x2 sávosra bővült, így megrövidítve a Budapestre való bejutást.
A közelben található a Csiri-Biri Óvoda- és Bölcsőde, az Egészségház, az orvosi rendelő, két kis ABC, a posta és a Polgármesteri hivatal.

Megtekintés akár hétvégén is előre egyeztetett időpontban lehetséges!

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:

- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- Ingyenes tanácsadás

Köszönjük, hogy minket választ!


Elhelyezkedés

Csörög


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639283


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639283

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó csörögi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 727 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 53,5 millió Ft, négyzetméter ára 314 706 Ft, ami a csörögi átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Moys Balázs referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639283. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csörög ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.