star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csősz

  • 78 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 362 m²

    telek

Vételár:

20 millió Ft

Eladó ház Csősz

  • 78 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 362 m² telek

  • Eladó ház Csősz

  • 78m²


Ár:

20 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Vályogfalú családi ház melléképületekkel és kerttel Csőszön.Álmodozol egy otthonról, mely megidézi a vidéki hangulatot és lehetőséget nyújt a természet közelében való életre? Akkor ez a 78 négyzetméteres családi ház Csőszön, festői környezetben rád és családodra vár!Ez a hangulatos otthon vegyes falazatú, főként vályogtéglából épült, melynek hagyományos stílusa a vidéki életforma szerelmeseinek szól. A főfalazat vegyes, főként vályogtéglából áll, ami kivételesen melegen tartja az otthont télen, és kellemesen hűvösnek bizonyul nyáron. Az ingatlan melléképületei ideálisak akár állattartásra is, így lehetőséged nyílik háziállataid gondozására és mezőgazdasági tevékenység folytatására a vidéki élet minden örömének átélésére.Az ingatlan 78 négyzetméteres lakóházzal rendelkezik, amely a 2362 nm-es telken található.A ház mögötti kert különleges lehetőséget kínál a zöldségek és gyümölcsök termesztésére. Egy külön pince is rendelkezésre áll, mely tökéletes tárolási lehetőséget biztosít a termények számára.Az ingatlan elhelyezkedése kiváló: csendes, nyugodt környezetben található, távol a város zajától, ugyanakkor könnyen megközelíthető Csősz központjától.Ha szeretnél többet megtudni erről a bájos vidéki otthonról, vagy szeretnéd megnézni személyesen, ne habozz, keress minket a megadott elérhetőségeken!

Referencia szám: HZ085319


Elhelyezkedés

Csősz, Dózsa György utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6639736


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6639736

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó csőszi (Dózsa György utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 362 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 20 millió Ft, négyzetméter ára 256 410 Ft, ami a csőszi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Halász Gábor referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639736. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csősz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.