star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dabas

  • 113 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

135 millió Ft

Eladó ház Dabas

  • 113 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Dabas

  • 113m²


Ár:

135 000 000 Ft

Építés éve
2023
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
egyéb

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

HOME- STAGING!! Pest vármegye, Dabas közkedvelt részén, 135 M Ft -os áron, 2023-ban épült 4 szobás, energia hatékony A++ , bútorozott társasház eladó. A tulajdonos igényességét mutatja, hogy az egész lakást külön erre a célra home-staging szolgáltatással előkészítette, berendezte az eladásra! A 113 nm-es hasznos alapterülethez 2, összesen 60 nm fedett, kertre néző terasz tartozik, tv, internet és sportolási lehetőséggel. A 800 nm-es kertben 100 nm-es fedett tároló épület található.Parkolás udvari beállóban.
Az épület nívós kivitelezésű, belső és külső terekkel egyaránt. A ház teljes, modern és elegáns belső berendezése a vételár része, a kert parkosított, növényekkel, pázsittal és kültéri burkolással, öntöző rendszerrel. Belső burkolás járólappal, csempével, a falak festettek és tapétázottak. Minden szerelvény rendelkezésre áll, csak be kell költözni. Fűtési lehetőség: hűtő-fűtő klíma és hőszivattyús padlófűtés. Alternatív lehetőségként kandallóval is fűthet. A szigetelésnek köszönhetően a belső hőmérséklet kellemes, klíma berendezésre kevésbé van szükség, igény szerint. Teljesen közművesített ingatlan, idén vadonatúj aszfaltozást kapott az utca. Riasztó és kamera rendszer üzemeltethető. A szomszédos lakástól teljesen szeparált házrész . Közel található több ház is, mely a tulajdonos kiváló referencia munkája.A város központja 5 perc séta távolságra van. A főutakon Budapest 30 perc alatt elérhető. CSOK igényelhető!!!!!

Az ingatlan berendezés nélkül is eladó! Ez esetben az eladási ár 135 M Ft.
Az ingatlan per-és tehermentes, birtokba vétel megegyezés szerint. Várom megtisztelő hívását akár hétvégén is. Telefon: ..... .....


Elhelyezkedés

Dabas


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6532535


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6532535

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó dabasi ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 113 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga egyéb. Az ikerház ára 135 millió Ft, négyzetméter ára 1 194 690 Ft, ami a dabasi átlaghoz képest 38%-kal magasabb. Az ingatlant Lengyel Katalin referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6532535. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dabas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.