star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dabas

  • 175 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 260 m²

    telek

Vételár:

94,9 millió Ft

Eladó ház Dabas

  • 175 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 260 m² telek

  • Eladó ház Dabas

  • 175m²


Ár:

94 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Pest vármegye, Dabas városban 2 GENERÁCIÓS, CSOKRA ALKALMAS 175 nm-es, 6 szobás, MEDENCÉS családi otthon eladó 94,9 M Ft-os irányáron. Az ingatlan a közkedvelt városrészben, hangulatos utcácskában található. Minden fontos közösségi szolgáltató séta távolságban elérhető. Ugyancsak a Budapestre induló Volán buszok megállóhelye max. 5 perc gyalogosan. Szuterén és magasföldszint , beépíthető padlás várja az új tulajdonosokat. Szuterén:90,magasföldszint 85, azaz 175 nm alapterület összesen. 50 nm-es fűthető vendégház van a kertben, 2 szoba, felújított fürdőszoba+wc-vel. A szuterén szinten: 3 szoba, főzőfülke, fürdő-wc külön, előtér,folyosó,hátsó terasz, a magasföldszinten 3 szoba,amerikai-konyhás nappali,kamra, előtér, külön vendég-wc,plusz fürdő és wc, található. A szobák 9 és 22 nm közötti méretben. A tetőtér beépíthető. Burkolatok: kerámia és laminált parketta. A ház 40 cm-es téglafalból áll, 10 cm szigeteléssel. A nyílászárók tömör Borovi fenyőből, thermo üvegezéssel, a télikert szintén thermo-műanyag, idén felújított nyílászárókkal ellátva. 2023-tól megújúltak a fürdőszobák és wc-k is. Barkácsolási lehetőség adott a kerti műhelyben, szerszámtárolóval. Homokszűrős, fűthető, 25 m3-es kinti medence, két kisebb tó várja leendő gazdáit. Kerti pihenéshez adott a szaletli és sütögető. Kétállásos, Hörmann garázskapuval zárható, fedett garázsban parkolhatnak. A fűtés gáz cirko vagy vegyes tüzelésű kazánnal, főzés villanytűzhellyel és gáztűzhellyel , meleg víz smart villanybojlerrel lehetséges. Három fázisú, 380 V-os ipari áram bekötve.Klíma, riasztó, biztonsági kamerák és telefonról is irányítható automata kapu van felszerelve. A kert parkosított, fúrt kútról öntözhető. 600 nm-es füvesített terület, magas ágyások , lombos fák alkotják a parkot. Nyári konyha is meghúzódik a kerti szögletben. Az udvar nagyobb felületen viakolorral térkövezett.
A szuterén szint az utcáról nyíló, vállalkozás folytatásához is megfelelő lakrészt tartalmaz. Az ingatlan per és tehermentes. Nézzen be, megéri!
Várom megtisztelő hívását a hét minden napján.


Elhelyezkedés

Dabas


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6652242


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6652242

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó dabasi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 175 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 260 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 94,9 millió Ft, négyzetméter ára 542 286 Ft, ami a dabasi átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Lengyel Katalin referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652242. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dabas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.