star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dabas

  • 200 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 928 m²

    telek

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó ház Dabas

  • 200 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 928 m² telek

  • Eladó ház Dabas

  • 200m²


Ár:

89 900 000 Ft

Építés éve
1995
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Dabas Sári kellemes, csendes utcájában, 200 m2-es, 4 szobás+nappalis, tetőtér beépítéses, igényes családi ház eladó, melyben egy utcafrontra néző, 27 m2-es üzlethelyiség is helyet kapott! Az ingatlan a 90-es évek végén épült téglából. Rendszeresen karbantartott, impozáns ingatlant ajánlok a figyelmébe. A földszinten 2 tágas szoba, konyha-étkezővel, nappali, fürdő, kamra, hatalmas fedett terasz, valamint egy üzlethelyiség található, utóbbi szépségszalonként működik jelenleg is. Az emeleten 2 szoba, fürdőszoba és egy tágas galéria kapott helyet. Udvara, mely 928 m2 szépen parkosított, öntözőrendszerrel ellátott, locsolása fúrt kútról megoldott, itt helyezkedik el a dupla garázs, egy üvegház, nagy medence, valamint a ház alatt egy 60 m2-es pince, mely részben tároló, részben garázs szerepet tölt be. Fűtése gázkazánnal, padlófűtésen keresztül, hűtő-fűtő klímával, illetve egy egyedi kályhával megoldott, mely több funkciót tölt be a nagycsalád életébe. Fűteni lehet vele, szintén padlófűtésen keresztül, valamint sütni, főzni, ennek a kis csodának a pontos neve: Palazzetti bellai doro 20. Nézzen utána! Az ingatlan riasztóval, kamerarendszerrel, elektromos kapukkal, garázskapuval, alumínium redőnyökkel szerelt. A ház előtt nagy parkoló, több autó parkolására van lehetőség. Az ingatlan főbb jellemzője az igényes kialakítás, tágas, világos helyiségek, illetve minden megtalálható benne, amire egy nagy családnak szüksége lehet. Egy nagyon barátságos, kellemes, szép és jól felszerelt ingatlant ajánlok figyelmébe, ahol a vállalkozását is tudja működtetni. Ha bővebb információra lenne szüksége az ingatlannal kapcsolatban, kérem hívjon bizalommal!

Irányár: 89900000 Ft
Érd: Péter-Kovács Ildikó 70/9777-820

Referencia szám: 435893-IN


Elhelyezkedés

Dabas


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6594323


+36 70

Ingatlannet kód: NET6594323


Az általad megtekintett eladó dabasi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 928 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 449 500 Ft, ami a dabasi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Péter-Kovács Ildikó referens a Dabasi iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6594323. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dabas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.