star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dánszentmiklós

  • 63 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 3 525 m²

    telek

Vételár:

35 millió Ft

Eladó ház Dánszentmiklós

  • 63 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 3 525 m² telek

  • Eladó ház Dánszentmiklós

  • 63m²


Ár:

35 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó 2 szobás, tégla építésű családi ház Dánszentmiklóson!Az ingatlan 63 m2-es, belső elrendezése 2 tágas szoba, konyha étkezővel, kamra, előtér és fürdő WC-vel. A ház fűtése gázkazánnal, valamint vegyes tüzelésű kazánnal megoldott. A ház hátsó falain 5 cm-es szigeteléssel ellátott. Az ingatlan alatt pince található, valamint a padlásra is feltudunk menni a fütési helyiségen keresztül. Az otthonhoz tartozik még, több gazdasági épület, tárolók is. Megtalálható még az udvarban egy szerelőaknás garázs is, valamint egy hűtő melléképület is rendelkezésünkre áll. Az udvaron gyümölcsfák és akácosok is fellelhetőek, mely 3525 m2-es.Így az ingatlan remek lehetőség lehet olyan családosok számára akik gazdálkodásra szánták el magukat.Ha felkekltettem érdeklődését, kérdései lennének keressen bizalommal elérhetőségeimen!

Referencia szám: HZ047958


Elhelyezkedés

Dánszentmiklós


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6649111


+36 20

Ingatlannet kód: NET6649111

Az általad megtekintett eladó dánszentmiklósi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 63 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 525 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 555 556 Ft, ami a dánszentmiklósi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Varga Tamás referens a Maglód irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649111. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dánszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.