star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Debrecen

  • 360 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 2 881 m²

    telek

Vételár:

169 millió Ft

Eladó ház Debrecen

  • 360 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 2 881 m² telek

  • Eladó ház Debrecen

  • 360m²


Ár:

169 000 000 Ft

Építés éve
2003
Szintek
3
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Ritka lehetőség!
A természet közepén, távol a város zajától, ugyanakkor a mindennapi bejárásra teljesen kényelmes, belvárostól 10 perc távolságra lévő 360m2-es, minden igényt kielégítő családi ház (2003-ban épült, kivett tanya) eladó.
Élje mindennapjait úgy, mintha nyaralna, kompromisszumok nélkül!
Az ingatlan bemutatása:
A városközponttól mindössze 8 km távolságra, közel 3000m2 önálló telken helyezkedik el.
A ház 2003-ban épült kisméretű téglából, 50-60cm-es falvastagsággal, beton alapra.
A tető kb. 2 éve teljes felújításon esett át, mely alkalmával lemez héjazatot és plusz 10cm szigetelést kapott, így összesen 30cm szigeteléssel van ellátva.
Az ingatlanban található egy hatalmas nappali, konyha, tágas étkező, 7db teljesértékű, külön nyíló szoba, 3db fürdőszoba külön illemhelyiséggel, mosókonyha és kamra.
A ház alatt helyezkedik el az 54m2-es Pincebár egy 6m2-es bortároló raktárhelyiséggel kiegészülve. A képek magukért beszélnek!
A ház fűtéséről 3 db 3,5 KW-os és 3 db 2,5 KW-os FŰTÉSRE OPTIMALIZÁLT, korszerű klíma gondoskodik, melyek H-TARIFÁS áramról működnek, így a téli hónapok sem okoznak megterhelő villanyszámlát!!! Itt kell megjegyeznem, hogy az ingatlan rezsije csupán az áramszámlából áll.
A nappaliban öntöttvasból épített kandalló, a mosókonyhában pedig radiátorokra és padlófűtésre kötött víztereskandalló van, amennyiben a kinti hőmérséklet -25C alá csökken a ház fűtése akkor is biztosított marad.
Áramszünet esetén egy 7,5KW-os, benzines aggregátor látja el árammal az egész házat.
A pince alkalmas baráti összejövetelek, akár nagyobb létszámú rendezvények tartására. A bárpulttal, bárszékekkel ellátott, casinók hangulatát idéző helyiség üzleti lehetőséget is rejt magában.
A Wellness szoba egy kör alakú jacuzzival, egy nagyméretű, 8 személyes szaunával és épített zuhanyzóval szolgálja a háziak pihenését, kikapcsolódását, feltöltődését.
A ház hátsó bejáratánál egy hatalmas fedett terasz, kinti konyhával, beépített grillezővel, mosogatógéppel teszi kényelmessé a kerti sütés-főzés örömét.
Tovább haladva a hátsókertben egy nagyméretű napkollektorral fűthető 10x5 méteres csodás, 2,15 cm-re mélyülő úszómedence található, új gépészettel és sóbontóval..
Az ingatlan 3 fázisú ipari árammal, illetve napelem csatlakozási engedéllyel rendelkezik. Jelenleg 5Kw NAPELEM van kiépítve (de +12Kw teljesítményű kiépítésére van még lehetőség).
A házba nincs bekötve a gáz, ugyanakkor a műszaki kiépítése megtörtént, aminek köszönhetően tartályos gáz használható.
A fúrott kútra egy magas minőségű víztisztító berendezés lett kiépítve, ennek köszönhetően kristálytiszta ivóvíz folyik a csapból.
A telken található egy melléképület, melyben 2 szoba, fürdőszoba, konyha és 4 db kisebb tároló rész van kialakítva. Ebben a kis házban újak a nyílászárók, műanyag, hőszigetelt üvegezésűek. Klímával fűthető, valamint a kéményre fatüzelésű kandalló is csatlakoztatható.
Ez egy kényelmes otthonná is alakítható, de magán szálláshelyként is működhet.
Az épület mellett hatalmas, teniszpálya méretű kutyakennel- kifutó helyezkedik el, kutyatenyésztőknek igazi kincs!
A kert teljesen parkosított, termő gyümölcsfákkal, valamint válogatott, esztétikus díszfákkal, mely gondos tervezés eredménye.
A 6 méter átmérőjű kerti tó csodás látványát épített vízesés és a telepített lakói, a khoi pontyok teszik élvezetessé, melyet a tó melletti kis padról nap, mint nap szemlélhetünk.
Páratlan élményben lehet részünk, amikor a kert végében lévő, 10 méter magas kilátóból szemléljük a tájat. Bepillantást nyerhetünk a vadon élő erdei állatok életében, persze ha kitartóak vagyunk.
Ez a többgeneráció együtt élésére alkalmas, akár befektetésnek, vendéglátásra is kiváló ingatlan az aszfaltburkolatú főúttól pár száz méterre található.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a gyönyörű családi ház, keressen további információért a hét bármely napján!


Elhelyezkedés

Debrecen


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6626123


+36 70

Ingatlannet kód: NET6626123


Az általad megtekintett eladó debreceni tanya 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és félszoba). A tanyáról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 360 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 881 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A tanya ára 169 millió Ft, négyzetméter ára 469 444 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Dupka Melinda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626123. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.