star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Doboz, Doboz-Szanazug

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 390 m²

    telek

Vételár:

12 millió Ft

Eladó ház Doboz, Doboz-Szanazug 1. kép

Eladó ház Doboz, Doboz-Szanazug

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 390 m² telek

  • Eladó ház Doboz, Doboz-Szanazug

  • 70m²


Ár:

12 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
F

Az ingatlanról:

Árcsökkenés!

Új irányár: 12 M Ft!

Békés vármegyében, DOBOZ településen téglaépítésű családi ház ELADÓ!

Megvételre kínálok Dobozon, csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában egy 2 szobás, 1980-ban épült, stabil szerkezetű, tégla falazatú, teljes közműhálózattal rendelkező, folyamatosan karbantartott családi házat.

Az ingatlan hasznos alapterülete 70 m2, praktikus elrendezésű, 2 külön nyíló szobával, étkezővel, konyhával, előszobával, kamrával (innen nyílik a padlásfeljáró), fürdőszobával, valamint új bejárati ajtóval rendelkezik. A nyílászárók jó állapotúak, fából, dupla üvegezéssel. A szobák parkettával, a többi helyiség hidegburkolattal ellátott. Jelenleg minden helyiségben padlószőnyeg került elhelyezésre.

Az ingatlan fűtése gázkonvektorokkal, illetve vegyes tüzelésű vaskályhával biztosított. A fürdőszobában egy HAJDU villanybojler gondoskodik a melegvíz ellátásáról.

A telek 1390 m2 területű, tökéletesen alkalmas gazdálkodásra, parkosításra. Az udvaron több, tárolásra alkalmas melléképület található. A kapu a közelmúltban lett cserélve.

Az ingatlan per-teher- és igénymentes, így azonnal költözhető. A bútorok az árban, amennyiben az új tulajdonos igényt tart rájuk.

Az ingatlan irányára: 12 M Ft

Jöjjön el és nézze meg! A vásárláshoz Falusi Csok vehető igénybe, hitelügyintézésben pénzügyi tanácsadónk több bank ajánlata közül segít kiválasztani Önnek a legkedvezőbbet!Amennyiben a fenti ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal! Érdeklődni: 06-70-368-5187                    

 


Helyiségek

Szoba
14m²
Szoba
20m²

Elhelyezkedés

5624, Doboz, Doboz-Szanazug, Mátyás utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6623549


+36 70

Ingatlannet kód: 6623549

Az általad megtekintett eladó Doboz, doboz-szanazugi (Mátyás utca ) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 390 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 12 millió Ft, négyzetméter ára 171 429 Ft, ami a dobozi átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Tőke Ágnes hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6623549. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Doboz, Doboz-Szanazug ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.