star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Doboz

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 700 m²

    telek

Vételár:

4,5 millió Ft

Eladó ház Doboz

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 700 m² telek

  • Eladó ház Doboz

  • 70m²


Ár:

4 500 000 Ft

Építés éve
1962
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Doboz községen, üdülőövezethez közel, eladó egy felújítandó/bontandó ház 1700 nm-es, összközműves telken. 

Ár: 4,5 MFt

Tel:

 

Doboz Szanazughoz közel eső részén, csendes utcában található a 70 nm-es, kétszobás családi ház. Két utcára nyíló, 1700 nm-es telken áll. Gáz, víz, villany, szennyvízcsatorna a telken belül van. Az épület falai nem vizesek, de a tető problémái miatt, beázások tapasztalhatóak. A villanybekötés teljesen új, EU-s szabványnak megfelelő, az áramerősség 32 A. 

 

Az épület belső elrendezése nagyon jó! Az előszoba két ellentétes végén helyezkedik el a fürdőszoba és a WC. A bejárattal szemben lévő ajtón át léphetünk a konyhába. A konyha a lakás központi helyén van, és két oldalán található a két szoba.  

 

Egy melléképület van a főépületen kívül, ez is felújításra szorul. 

 

Az ingatlan a kedvelt üdülőhelytől Doboz-Szanazugtól és a homokos parttal rendelkező szabad strandtól csupán 3,9 km-re helyezkedik el. Aki csak Körös part nyújtotta természet szépségére, vagy horgászni vágyik, annak még ennyit sem kell fáradnia, mert a Körös 2 km-re van tőle. A közeli erdő nem csak látványnak gyönyörű, hanem a feltűnően tiszta levegő is köszönhető neki. Aki ilyen helyen alakítja ki az otthonát, az egyben egy nyugodt, egészséges életet alapozhat meg. 

 

Gyula 14, Békéscsaba 16 km-re van innen. A buszmegálló, posta, óvoda, iskola, orvosi rendelő, boltok kb. 1,5 km-re. 

 

Akár új házat építene, akár a jelenlegit újítaná fel, mindkettőre kiváló az ingatlan területi elhelyezkedése. Különösen ajánljuk vízimádóknak, a vízi sportok kedvelőinek és a horgászat szerelmeseinek. Kisebb értékű ingatlancsere szóba jöhet. Tekintse meg! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Elhelyezkedés

Doboz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6636704


+36 20

Ingatlannet kód: NET6636704

Az általad megtekintett eladó dobozi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 700 m². További jellemzői: az építés éve 1962, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 4,5 millió Ft, négyzetméter ára 64 286 Ft, ami a dobozi átlaghoz képest 56%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bárdi Judit referens a Gold-ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636704. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Doboz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.