star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Drégelypalánk

  • 172 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 738 m²

    telek

Vételár:

30,5 millió Ft

Eladó ház Drégelypalánk

  • 172 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 738 m² telek

  • Eladó ház Drégelypalánk

  • 172m²


Ár:

30 500 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
3 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Drégelypalánkon 738 m2-es bekerített saroktelek, kétszintes, kiváló műszaki állapotú 172 m2-es hasznos alapterületű családi házzal eladó! Az épület betonalapra épült, tégla falazattal, vasbeton födémekkel kialakított. A tető is jó állapotú, hullámpala borítással rendelkezik. Az épület főbejárata észak-keleti tájolású. A 86 m2-es földszinten előtér, nappali, étkező, főzőfülke, spejz, műszaki helyiség és garázs található. A műszaki helyiségben kapott helyet az új, kombi gázcirkó, a vegyestüzelésű kazán, mosogató, zuhanykabin, leválasztott helyiségben a mosdó és WC. A nappaliban esztétikus cserépkályha is kialakításra került. Az emeletre a nappaliból kényelmes lépcső vezet. A 86 m2-es emeleten 4 szoba, közlekedő, fürdőszoba található. A 4 szobából 3 szoba külön bejárattal rendelkezik. A nappali és az emeleti szobák és a közlekedő parkettaburkolata szinte újszerű állapotban vannak. Az épület több helyiségében az ablakokat már műanyag alapanyagúra cserélték. A központi fűtés radiátorainak is egyrészét újra cserélték. A fűthető garázs szerelőaknás kialakítású. A pincébe a garázsból lehet lejutni. Az épületet folyamatosan karbantartották, így felújítása nem szükséges, csupán a tulajdonosváltást követő szokásos higiéniai festési munkálatokat lehet elvégezni. Az udvarba a másik utcából is be lehet állni gépkocsikkal, itt további két személygépkocsi tárolására alkalmas garázs is található. Az udvarban fedett pihenőterasz és újszerű, téglaépítésű tárolóhelyiségek is találhatóak. A gondozott kert gyűrűskútról is öntözhető. A település a szlovák határ közelsége miatt egyre népszerűbb, többen vásárolnak ingatlant állandó tartózkodásra is! Az ingatlan tehermentes, azonnal beköltözhető!
Ára: 30.500.000.-Ft
Ha ingatlant szeretne eladni, irodánk kedvező feltételekkel vállalja az értékesítést, Pest és Nógrád megyében.
Helyszíni felmérés, értékbecslés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítés.
Iroda címe: 2600 Vác, Zrínyi u. 17/A
Tel:06-30-2741-790


Elhelyezkedés

Drégelypalánk


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6549780


+36 30

Ingatlannet kód: NET6549780

Az általad megtekintett eladó drégelypalánki családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 172 m², míg a hozzá tartozó teleké 738 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 3 garázs. A családi ház ára 30,5 millió Ft, négyzetméter ára 177 326 Ft, ami a drégelypalánki átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Herczeg Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6549780. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Drégelypalánk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.