star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Drégelypalánk

  • 62 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 793 m²

    telek

Vételár:

22,9 millió Ft

Eladó ház Drégelypalánk

  • 62 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 793 m² telek

  • Eladó ház Drégelypalánk

  • 62m²


Ár:

22 900 000 Ft

Építés éve
1985
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Drégelypalánk központjában felújított ikerház eladó!
Az ikerház a falu központjához közel helyezkedik el. 1985-ben épült téglából, beton alapra. A tető jó állapotú, cseréppel fedett. A közművek közül víz, villany, csatorna és gáz is be van kötve. Az otthon melegét gázkonvektorok biztosítják rendkívül takarékosan a 10 cm-es szigetelésnek köszönhetően, de lehetőség van kályhák beépítésére is. A meleg víz ellátást gázbojler biztosítja.
Újonnan burkolt, fedett teraszról jutunk a házba. Elől 2 világos déli fekvésű szoba, étkező-konyha, kamra, előszoba, fürdőszoba wc-vel és egy külön wc található a házban. A padlásfeljáró hátulról egy tárolásra alkalmas külön helyiségből közelíthető meg. Nagyon kellemes hangulatú ház. A jelenlegi tulajdonosok folyamatosan újították, karban tartották az épületet. Egyedül csak a ház külső színezése hiányzik. A belső tereket átépítették, hőszigetelt műanyag ablakokat építettek be, redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelve. A bejárati ajtó szintén hőszigetelt, fából készült. A belső ajtókat is modernre cserélték. Új burkolatok kerültek mindenhová. Méretre készített konyhabútor került beépítésre, mely a vételár részét képezi.
A ház hasznos alapterülete 62 m2 , mögötte félgarázs és megkezdték egy 2 állásos, aknás garázs kialakítását is. Az ikerház jelleg miatt földmérővel kitűzették a tulajdoni lapon szereplő 793 m3 telekrészt. A telek 3 oldalról bekerített, mellette hangulatos gyalogút vezet fel a központba, mögötte pedig parkosított patakpart van. Az ingatlan biztonságát 4 állásos kamerarendszer is segíti.
Drégelypalánk a Börzsöny Északi lábánál, az Ipoly völgyében fekszik, a 2-es számú főút mellett. Budapest 70, Vác 35, Balassagyarmat 25, Ipolyság 8 km távolságra található. A faluban minden megtalálható, ami a kényelmes életet szolgálja: posta, gyógyszertár, élelmiszerüzletek, orvosi rendelő, fogászat, étterem, óvoda, iskola. A község életét egész évben végig követik a gazdag történelmi hagyományai különböző kulturális, hagyományőrző rendezvények. A településen falusi CSOK igénybe vehető.
Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- Ingyenes ajánlatküldés országos rendszerből, e-mail cím megadásával

Köszönjük, hogy minket választ!


Elhelyezkedés

Drégelypalánk


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6636081


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6636081

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó drégelypalánki családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m², míg a hozzá tartozó teleké 793 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 22,9 millió Ft, négyzetméter ára 369 355 Ft, ami a drégelypalánki átlaghoz képest 46%-kal magasabb. Az ingatlant Roza Ildikó referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636081. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Drégelypalánk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.