star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunakeszi, Alagliget

  • 388 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 100 m²

    telek

Vételár:

189 millió Ft

Eladó ház Dunakeszi, Alagliget

  • 388 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 100 m² telek

  • Eladó ház Dunakeszi, Alagliget

  • 388m²


Ár:

189 000 000 Ft

Építés éve
2001
Szintek
3
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
4 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

KÉTGENERÁCIÓS HÁZ, KIVÁLÓ ADOTTSÁGOKKAL ÉS LEHETŐSÉGEKKEL!

Dunakeszi Alagi részén, családi házas övezetben kínáljuk megvételre ezt a három szintes, bruttó 380 nm-es, 6 szobás dupla teraszos, igényes kivitelezésű családi házat, nagy telekkel, dupla garázzsal.

Az alsó szinten található egy 40 nm-es padlófűtéses nappali, egyedi kivitelezésű kandallóval, egy tágas konyha étkezővel, kamrával, illetve egy gardrób és egy fürdőszoba.
Szintén ezen a szinten található egy nagy terasz is.

Az emeleten is látható egy kisebb terasz, három szoba egy gardrób és egy fürdőszoba, illetve egy kis előtér.

A legalsó, félszuterén szinten található több kisebb nagyobb szoba, fürdőszoba, igény szerint variálható, tároló, dupla garázs.

Az 1100 nm-es telken található még egy elkülönített 90 nm-es önálló ház, mely jelenleg kisvendéglőként működik, de más célra is felhasználható, illetve lebontható. ( a vételár részét képezi )

Fűtését a gázkazán, vegyes tüzelésű kazán, illetve a kandalló biztosítja.A nyílászárók minőségi fából készültek, ablakok redőnnyel , szúnyoghálóval ellátottak.

A parkolást 2 külön bejáratú garázs biztosítja 2 autó számára, illetve az alsó szinten még 2 állásos teremgarázs lett kialakítva.
A legalsó szint alatt található még egy 16 nm-es pince is.

A ház és a kert igényes tervezés és kivitelezés eredménye, számos lehetőség nyílik akár az átalakításra is.
A több szintnek köszönhetően két család számára is ideális.

A kert igényesen kialakított, szépen rendben tartott, térkővel , öntözőrendszerrel ellátott.Fúrt kút is megtalálható.
Amennyiben mindezek alapján felkeltette érdeklődését ez a lehetőségekkel teli családi ház, várjuk hívását, jöjjön el nézze meg személyesen.

Az ár irányár!

Az ingatlan megvásárlásához hitel, támogatás igényelhető, bankfüggetlen tanácsadónk díjmentesen áll rendelkezésére, valamint ingatlan szakjogászunk segítségét is ajánljuk figyelmébe, aki kedvező díjszabással vállalja az adásvétel lebonyolítását.


Elhelyezkedés

Dunakeszi, Alagliget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6557260


Bogdanovits-Fehér Orsolya

Bogdanovits-Fehér Orsolya

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 30

Ingatlannet kód: NET6557260

Bogdanovits-Fehér Orsolya

Bogdanovits-Fehér Orsolya

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az általad megtekintett eladó Dunakeszi, alagligeti családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 388 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 100 m². További jellemzői: az építés éve 2001, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 4 garázs. A családi ház ára 189 millió Ft, négyzetméter ára 487 113 Ft, ami a dunakeszi átlaghoz képest 47%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bogdanovits-Fehér Orsolya referens a Sándor Zsolt irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6557260. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunakeszi, Alagliget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.