star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunakeszi

  • 270 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 902 m²

    telek

Vételár:

269 millió Ft

Eladó ház Dunakeszi

  • 270 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 902 m² telek

  • Eladó ház Dunakeszi

  • 270m²


Ár:

269 000 000 Ft

Építés éve
2008
Szintek
3
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Dunakeszi Szabadságligeten, parkosított szép kertel rendelkező luxus családi ház eladó!

A nettó 270 nm három szinten helyezkedik el.

A ház alatt egy wellness rész (73 nm) van kialakítva edzőteremmel szaunával, gardróbbal, szoláriummal, háztartási helyiséggel és egy barkácsszobával.

A földszinten (100 nm) D-i fekvésű 40 nm nappali, dolgozószoba, fürdőszoba, külön WC, konyha kamrával.

Az emeleten (100 nm) van 3 db hálószoba, 2 db fürdőszoba, a szülői hálónak saját gardróbja, és külön fürdőszobája van.

A földszinten padlófűtés, az emeleten minden helyiségben falfűtés van.

A szobákban csak falfűtés lett kiépítve.

A házhoz több terasz lett kialakítva, a földszinten 70-nm, a wellness résznél 10 nm.

A házban minden nyílászáró 3 rétegű hang és hőszigetelt. Ytongból téglából épült, és kívülről 5 cm dryvit szigetelést kapott. A tetőn hűtő rendszer lett kialakítva.

Az autóbeállót viacolorral fedték egészen a dupla beállásos garázsig. A garázskapu és a kertkapu is elektromosan nyitható csukható.

A kertben egy hőszivattyúval fűthető medence található, ahonnan a gyönyörű parkosított kertet csodálhatjuk. A kert automata öntözőrendszerrel van ellátva.

Kérdésével, illetve megtekintési szándékával kérem keresse irodánkat.

Az ingatlan hitelre is megvásárolható. Bankfüggetlen tanácsadóink, az ország összes pénzintézete közül gyorsan és gördülékenyen találja meg az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel közvetítés díjmentes.


Elhelyezkedés

Dunakeszi, Dunakeszi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6502708


+36 70

Ingatlannet kód: NET6502708


Az általad megtekintett eladó dunakeszi (Dunakeszi) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 270 m², míg a hozzá tartozó teleké 902 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 269 millió Ft, négyzetméter ára 996 296 Ft, ami a dunakeszi átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Casa Futura Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6502708. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.