star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunakeszi

  • 138 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 907 m²

    telek

Vételár:

99,9 millió Ft

Eladó ház Dunakeszi

  • 138 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 907 m² telek

  • Eladó ház Dunakeszi

  • 138m²


Ár:

99 900 000 Ft

Építés éve
1995
Szintek
2
Szobák száma
5
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Dunakeszi alsón, Káposztásmegyer szomszédságában kínálok megvételre egy 907 nm-es telken épült 137 nm nettó lakóterületű, kétszintes, kétgenerációs családi-házat. A lakások külön bejáratúak!

A ház 1995-ben épült téglából, a földszint nettó alapterülete 82 nm, ez teljes egészében alápincézett, mely részben garázs, illetve tervben volt egy konditerem kiépítése, zuhanyzóval és szaunával.

A földszinten jelenleg egy kb. 50 nm-es nappali-étkező, kb. 20 nm. teraszkapcsolattal, egy hálószoba, világos konyha, tágas fürdőszoba és külön mellékhelyiség található. Ezen a szinten a nappaliból egy szoba leválasztható, így két hálószobával, már kisebb családnak is alkalmas lehet.

Az emeleten nettó 55 nm (190 cm feletti belmagasság ) alapterületű lakás épült 4 nm erkéllyel. Nappali - étkező- konyha, egy légtérben, két hálószoba, fürdőszoba és külön mellékhelyiséggel. A nappali és a konyha kialakítása az új tulajdonosra vár, jelenleg vakolt és glettelt falak vannak, illetve konyhában közmű kiállások.

Az ingatlanhoz tartozik egy külön bejáratú borospince, mely a terasz alatt lett kialakítva. A telken található még egy fedett gépkocsibeálló és egy 21 nm-es gazdasági melléképület, ennek utolsó funkciója lakás volt, így a gázon kívül minden közmű megtalálható.

A ház építési évének megfelelő műszaki paraméterekkel rendelkezik.

Fűtés: gázkazán, radiátoros hőleadással, kivéve fsz-i nappali, itt padlófűtéssel történik a hőleadás.
meleg víz: gaz bojler.
Szigetelés: 2 cm vastag Baumix hőszigetelő vakolat.
Szigetelt fa nyílászárók. (kiváló állapotúak)

Az alaprajzok csak tájékoztató jellegűek.

Remélem felkeltettem érdeklődését, további információkért keressen bizalommal a megadott elérhetőségeimen!

A környékről:

Csendes mellék utca.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Dunakeszi, Anna utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6585420


Balla Ingatlan - XV. kerület

Balla Ingatlan - XV. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6585420

Balla Ingatlan - XV. kerület

Balla Ingatlan - XV. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó dunakeszi (Anna utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 138 m², míg a hozzá tartozó teleké 907 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 99,9 millió Ft, négyzetméter ára 723 913 Ft, ami a dunakeszi átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lovas László referens a Balla Ingatlan - XV. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6585420. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.