star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaszeg

  • 209 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 512 m²

    telek

Vételár:

159 millió Ft

Eladó ház Dunaszeg

  • 209 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 512 m² telek

  • Eladó ház Dunaszeg

  • 209m²


Ár:

159 000 000 Ft

Építés éve
2008
Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
2 garázs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Dunaszeg csendes utcájában, igényesen kivitelezett családi ház eladó. Az ingatlan nettó lakóterülete 209 m2. A földszinten egy légtérben található a konyha, étkező, nappali. Ebből a térből közelíthető meg a földszinti dolgozószoba, a hatalmas méretű, részben fedett terasz, illetve innen juthatunk fel a felső szintre, ahol 3 gyerekszoba, gardrób helyiségek, és fürdőszoba található. A földszinten a nappalitól teljesen elkülönülten található háló szoba, saját gardrób helyiséggel és fürdőszobával rendelkezik. A dupla beállásos garázsból közvetlenül juthatunk be a lakótérbe. Elrendezéséből adódóan a ház nagycsaládosoknak vagy több generációs összeköltözőknek is kiváló választás. A ház Porotherm falazattal épült, szigetelt, a tető Bramac cseréppel fedett. A fűtést gázkazán biztosítja, padlófűtésen és radiátorokon keresztüli hőleadással. A nappaliban lévő kandalló jelenleg is rendszeres használatban van. Az udvar parkosított, növényekkel beültetett, részben térkövezett. Kikapcsolódásra és tárolásra is lehetőséget nyújt a telken elhelyezkedő, könnyűszerkezetes épület. Az eladásra kínált terület összesen 1512 m2, mely két helyrajzi számon található. Önnek ajánlom ezt az ingatlant, ha egy élhető terekkel rendelkező, átgondolt otthont keres, szereti a vidék csendjét, de nem szívesen távolodik el túlságosan a várostól.


Elhelyezkedés

Dunaszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6638872


+36 30

Ingatlannet kód: NET6638872

Az általad megtekintett eladó dunaszegi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 209 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 512 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 159 millió Ft, négyzetméter ára 760 766 Ft, ami a dunaszegi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Társ Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638872. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.