star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaszentmiklós

  • 78 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 438 m²

    telek

Vételár:

43,5 millió Ft

Eladó ház Dunaszentmiklós

  • 78 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 438 m² telek

  • Eladó ház Dunaszentmiklós

  • 78m²


Ár:

43 500 000 Ft

Szobák száma
3
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

A DOT-ING Ingatlan és hiteliroda ELADÁSRA kínálja Dunaszentmiklós község elején található
ízlésesen felújított 78 m2 hasznos alapterületű családi házat, 1438 m2-es rendezett telekkel.

A Gerecse észak-nyugati részén, 200 méter tengerszint feletti magasságban fekvő kb. 500 lakossal rendelkező község méltán kedvelt csodálatos fekvéséről- kilátásáról, nem kevésbé kiváló borairól, és az itt működő borászattal foglalkozó cégekről is!

Az eladásra kínált ingatlan két részre tagolható telken fekszik, az utcafronti telekrészen kapott helyet a ház melléképületekkel, valamint a garázs, a hátsó telekrész 3,5 méterrel feljebb, kényelmes lépcsőn közelíthető meg.
Az épület 1967-ben épült, majd 1970-ben az akkor még melléképületként funkcionáló hátsó részből konyha és spejz került kialakításra. Ezek mögött kapott helyett a kazánház és a pince, mely Dunaszentmiklóson kötelező tartozék minden portánál.
Az ingatlanba fedett teraszon keresztül érkezünk. A 2 bejárattal is rendelkező ingatlanban 3 nagyobb szoba, konyha, 2 db spejz, előszoba és fürdőszoba található.
A kazánházban a hagyományos vegyes tüzelésű kazán mellett a gázkazán is megtalálható.
Az elmúlt 5 évben a szobákban kicserélték a villamos vezetékeket, valamint a 2 bal oldali szoba gipszkarton állmennyezetet kapott. Az ingatlanban a külső nyílászárókat 2 rétegű fa nyílászárókra cserélték, az ablakok redőnnyel felszereltek.
Jöjjön el, tekintse meg ezt az ízlésesen kialakított családi házat, költözzön Dunaszentmiklósra, élvezze a táj lenyűgöző látványát!

Az ingatlan a Dot-Ing Ingatlan irodával tekinthető meg, előre egyeztetett időpontban!
Kérje INGYENES hitelminősítésünket és ügyintézésünket 18 bank ajánlatából!

Kiss Mónika
Tel: 30 342 0312


Elhelyezkedés

Dunaszentmiklós


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6574071


+36 30

Ingatlannet kód: NET6574071

Az általad megtekintett eladó dunaszentmiklósi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 438 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 43,5 millió Ft, négyzetméter ára 557 692 Ft, ami a dunaszentmiklósi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Kiss Mónika referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6574071. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.