star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Eger

  • 225 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 940 m²

    telek

Vételár:

123 millió Ft

Eladó ház Eger

  • 225 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 940 m² telek

  • Eladó ház Eger

  • 225m²


Ár:

123 000 000 Ft

Építés éve
1995
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Eger zöldövezetében a Hajdú hegyen 2 egymástól független, külön bejáratú lakást magába foglaló családi ház eladó. Az első lakás fűtése gáz cirkó, a másodiké gáz kazán és vegyes tüzelésű kazán, a nappaliban épített cserépkályha teszi teljessé a ház egyedi hangulatát.

2 Generációs, 2 külön bejáratos családi ház.

Az első lakás 2 szoba összkomfort 50 négyzetméteren. A második lakás 3 szoba nappali étkező galéria dupla komfort 175 négyzetméteren.16 m2-es nappaliból nyiló panorámás terasszal.

Mindkét lakás a parkosított kertből közelíthető meg, de a nagyobb lakás a garázson (27 m2) keresztül is. Az előszobából nyílik egy elegánsan felszerelt fürdőszoba, külön wc, a garázs és a pincelejárat. Innen a tágas üvegajtón keresztül az étkezőbe érünk, ami egységet képez a konyhával. A nappali oldal ablakai és a végében lévő üvegfal egységbe hozza a kert hangulatát, a pihenést, a kandalló nyújtotta bensőséges érzést a Bükk hegyeire néző panorámával. A belső terekben mindenhol dominál a fa, mint szerkezeti elem és mint burkolat. A nappaliból falépcső vezet fel a galériára, ahol helyet kapott egy finn szauna is.

A tetőtérben 3 hálószoba, fürdőszoba és különálló wc található. A szobákban és a közlekedőben beépített szekrények épültek. A földszinti nappaliból terasz nyílik és innen is megközelíthető az pihenőkert és a konyhakert. A ház alatt teljes terjedelemben pince helyezkedik el, ahol van helye a fűtő és ellátó berendezéseknek, műhelynek, a kerti berendezések és szerszámok téli tárolásának. A kert örökzöldekkel és virágos növényekkel parkosított.


Elhelyezkedés

Eger, Mikes Kelemen utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6637363


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6637363

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó egeri (Mikes Kelemen utca) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 225 m², míg a hozzá tartozó teleké 940 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 123 millió Ft, négyzetméter ára 546 667 Ft, ami az egeri átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Takács Attila referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637363. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Eger ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.