star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Elek

  • 235 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 233 m²

    telek

Vételár:

29 millió Ft

Eladó ház Elek

  • 235 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 233 m² telek

  • Eladó ház Elek

  • 235m²


Ár:

29 000 000 Ft

Építés éve
1940
Szintek
3
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálom Elek város közvetlen központjában, ezt a tégla építésű, 3 szintes ingatlant, amelyhez saját udvar és nagyméretű garázs tartozik!

Az ingatlan zártsorúan beépített, földszintjén egy üzlethelyiség, emeletén egy iroda, tetőterében egy lakás került kialakításra. Az épület fűtése közös rendszerről, gázkazánnal, radiátor hőleadókkal került megoldásra! A lakást 2008-ban felújították, jó állapotú, a földszint és emelet átlagos állapotú, karbantartott!

Az ingatlan remek lehetőségeket rejt magában, akár üzlethelyiségként, akár lakó funkcióként kívánják hasznosítani, mivel a város közvetlen központjában található, tégla építésű, jó műszaki állapotú!

Mivel az épületben egy udvarról megközelítő zárt lépcsőház található, így akár 3 külön lakás is kialakítható benne, így a városközpontban három külön bejáratú, saját lakása lehet az új tulajdonosnak!

Az ingatlanhoz kerített, térkövezett kis udvar tartozik, itt található a garázs.

Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos díjmentes jogi tanácsadást biztosít!
Bank semleges, díjmentes hitel tanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást! jó közlekedés, közeli belváros, amerikai konyha, kertkapcsolat, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Elek, Elek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6418745


+36 70

Ingatlannet kód: NET6418745

Az általad megtekintett eladó eleki (Elek) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 235 m², míg a hozzá tartozó teleké 233 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 29 millió Ft, négyzetméter ára 123 404 Ft, ami az eleki átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Cseke Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6418745. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Elek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.