star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Elek

  • 196 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 261 m²

    telek

Vételár:

50 millió Ft

Eladó ház Elek

  • 196 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 261 m² telek

  • Eladó ház Elek

  • 196m²


Ár:

50 000 000 Ft

Építés éve
1912
Szintek
1
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Egy valódi gyöngyszemet kínálok eladásra Elek központjában (ami Gyulától csupán 16 km-re helyezkedik el): egy gyönyörűen, minőségi alapanyagokkal felújított, 1912-ben épült, 196 m2 hasznos alapterületű, tökéletes szerkezeti állapotban lévő tégla építésű polgári ház vár új tulajdonosára.
Az ingatlan egy 1261 m2-es telken fekszik, amelyen található még a lakóépületen kívül 73 m2-es melléképület kazánházzal, tárolóval és egy 2 autó beállására alkalmas, elektromos kapuval ellátott garázzsal. Ezen kívül van az udvaron egy könnyű szerkezetes tároló, valamint egy gyönyörűen kikövezett, hangulatos pincehelyiség (48 m2) is.
Az ingatlant az utcáról egy szárazkapubejárón keresztül közelíthetjük meg. A házba érve gyönyörű, világos, letisztult és nagy helyiségekben találjuk magunkat, melyek felújításánál a tulajdonos törekedett a korhű jellegzetességek megtartására, ötvözve azt az igényes, minőségi korszerűsítés minden sajátosságával.
A ház fűtéséről egy nagy teljesítményű gázkazán gondoskodik, valamint egy vadonatúj vegyestüzelésű kazán beüzemelése is folyamatban van. A hőleadás szintén új, és modern radiátorokon keresztül történik, de emellett egy padlófűtés-rendszer is működik. Valamint a nappaliban található egy szemet gyönyörködtető csempekandalló is.
Az ingatlanban a következő helyiségek találhatók:
- nagy alapterületű amerikai konyhás nappali (a konyha berendezése az új tulajdonosra vár);
- 2 egész- és egy félszoba, valamint egy dolgozószobának tervezett helyiség;
- egy kisebb fürdőszoba tusolóval és WC-vel, valamint egy másik fürdőszoba fürdőkáddal és tusolóval. A második WC külön helyiségben található (illetve a kazánházban is található egy WC);
- egy kamra.
Nézze meg a képeket, a legapróbb részletekig, ezután pedig egyeztessünk időpontot személyes megtekintésre is, sétáljunk végig az épületen, és bizonyosodjon meg a saját szemével arról, hogy ez a ház úgy hordozza magában a múltat, hogy a mai igényeknek is maximálisan eleget tesz.
Hitellel kapcsolatban munkatársunk ingyenesen, készséggel tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről.

Referencia szám: M269045


Elhelyezkedés

Elek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6627063


Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6627063

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó eleki családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 35 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 196 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 261 m². További jellemzői: az építés éve 1912, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 50 millió Ft, négyzetméter ára 255 102 Ft, ami az eleki átlaghoz képest 62%-kal magasabb. Az ingatlant Miklósik Zoltán referens a Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627063. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Elek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.