star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Enying, Balatonbozsok

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 250 m²

    telek

Vételár:

35 millió Ft

Eladó ház Enying, Balatonbozsok 1. kép

Eladó ház Enying, Balatonbozsok

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 250 m² telek

  • Eladó ház Enying, Balatonbozsok

  • 90m²


Ár:

35 000 000 Ft

Építés éve
1990
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
nincs
Bútorozott
Nem
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Udvari
Erkély, terasz mérete
10 m²

Az ingatlanról:

Ingatlanközvetítők megkeresését nem várom, az ingatlan NEM Enying-Balatonbozsok részén van. Energetikai tanúsítvánnyal is rendelkezik.

-

Enyingen, főúttal párhuzamos utcában eladó egy beton alapra épített, magas földszintes családi ház kiváló ár –érték arányban.

Az alsó részén szerelőaknás garázs, illetve két nagy tároló helyiség, akár külön bejáratú lakrésszé, vagy üzlethelyiséggé is alakítható.

A lakórészhez 11 fokos lépcső vezet. A lakás elrendezése kiváló, egy tágas nappaliból nyílik mindhárom szoba, a konyha, a fürdőszoba és a WC.

3 szoba másfél éve lett felújítva, az mellékhelyiségek rendezettek, az előtér festést igényel, illetve a járólap néhol kiegészítést. A 20 m2 konyhában az L alakú gépesített (hütőszekrény, sütő, mosogatógép, mikro) konyhabútor, az dekoratív ebédlő garnitúra, valamint a képen látható hatalmas beépített gardróbszekrény (6 m2)  az ár részét képezi.

Műanyag ablakok 5 éve lettek beépítve, fenyő beltéri ajtók 1 évesek, a fűtést illetve a melegvizet egy 6 éves gázkazán biztosítja.

A település járásközpont, a város központja 1 - 1,5 km re található, két buszmegálló 5 perc sétára. A településen Lidl, Aldi, Penny, Coop áruházak, orvosi rendelő, kormányablak, uszoda, könyvtár, három óvoda, két általános iskola, bölcsőde. 

A szomszédság csendes, az ingatlan utcája átmenő forgalomtól megkímélt.

A Balaton egyik legkedveltebb strandja a sóstói kb. 17-18 km, Balatonkenese, Balatonaliga 11 km, Siófok 20 km, Veszprém, Székesfehérvár egyaránt 38 km távolságra van.

Budapest - az M7 autópályán - 50 perc alatt elérhető.

Az ingatlan kiváló nagycsaládosoknak, összeköltözni kívánó generációknak, illetve az alsó szinten kialakítható üzlethelyiség okán több más célra is.


Helyiségek

Előszoba
15m²
Szoba
13m²
Szoba
13m²
Szoba
13m²
Konyha
20m²

Elhelyezkedés

8130, Enying, Balatonbozsok, Árpád utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6649223


Vaska - Horváth Piroska

Vaska - Horváth Piroska

Hirdető további ingatlanjai
Vaska - Horváth Piroska

Vaska - Horváth Piroska

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: 6649223

Vaska - Horváth Piroska

Vaska - Horváth Piroska

Hirdető további ingatlanjai
Vaska - Horváth Piroska

Vaska - Horváth Piroska

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Enying, balatonbozsoki (Árpád utca ) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 250 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 388 889 Ft, ami az enyingi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Vaska - Horváth Piroska hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649223. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Enying, Balatonbozsok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.