star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Enying

  • 104 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 726 m²

    telek

Vételár:

39,99 millió Ft

Eladó ház Enying

  • 104 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 726 m² telek

  • Eladó ház Enying

  • 104m²


Ár:

39 990 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Több generációnak is ideális ház! Nagycsaládosok, befektetők ezt a remek lehetőséget ne hagyják ki!Enying központi részén kiváló elrendezésű ingatlan keresi új tulajdonosát.Megvételre kínálok Enyingen, egy teljesen felújított, 104 nm-es házat. A ház osztatlan közös telken fekszik használati megosztóval.Az ingatlan helyiségei minőségi járólapokkal borítottak mindenhol.2 hűtő-fűtő klíma került felszerelésre, a házhoz külön bejáratú pince is tartozik.Az ingatlan belterületi lakó övezetben található. Az épület minden igényt kielégítő, 3 három külön bejárattal rendelkezik, így akár apartman működésére is alkalmas.Falazata tégla, új minőségi műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. Befektetésnek vagy lakóingatlannak is ideális, akár több generációnak is. Teljesen felújított állapotban van, a villany és vízvezeték hálózat felújításra került. A tető cserépfedéses, ami pár éve lett felújítva.A ház melegéről télen gázkonvektorok gondoskodnak. Éjjeli és nappali órával felszerelt (3*32A mindegyik órához.)3 külön bejáratos az ingatlan, de akár egybe is lehet nyitni. Minden külön bejáratú részhez saját gázóra, villanyóra és vízóra került kiállításra.Központi elhelyezkedése miatt pár perc sétatávolságra elérhető minden, ami a hétköznapokban elengedhetetlen.Jelenleg apartmanként működik, de kiváló elosztása miatt családi háznak is alkalmas, akár több generációnak is. Ha felkeltettem érdeklődését kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján!


Elhelyezkedés

Enying


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6400967


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6400967

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó enyingi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 104 m², míg a hozzá tartozó teleké 726 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 39,99 millió Ft, négyzetméter ára 384 519 Ft, ami az enyingi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Mike Mariann referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6400967. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Enying ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.