star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Enying

  • 130 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 3 118 m²

    telek

Vételár:

44 millió Ft

Eladó ház Enying

  • 130 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 3 118 m² telek

  • Eladó ház Enying

  • 130m²


Ár:

44 000 000 Ft

Építés éve
1981
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

A Lido Home balatonkenesei irodája eladásra kínálja Enying-Balatonbozsokon található CSALÁDI HÁZAT!!
A CSALÁDI HÁZ jellemzői:
- 1981-ben épült téglából,tetőszerkezete cserepes lemez. Telek mérete 3118 m2
-Eladó Balatonbozsokon egy kétszintes családi ház jó állapotban. Az ingatlan 120 m2 alapterületű, az emelet 80 m2. A szuterénben kapott helyet egy üzlethelyiség (igény szerint alkalmas fodrászatnak, kozmetikának, körmös szalonnak), tárolók valamint egy 4 éves gázkazán, illetve vegyes tüzelésű kazán. Szintén négy éve fel lett újítva a kémény is. Az első szinten található 3 szoba, nappali, konyha, spájz, fürdőszoba külön wc. Az emeleten 2 szoba, nappali, konyha, spájz, fürdőszoba wc-vel. Teljes tető csere 2019-ben volt. Az első szinten található fürdőszoba és wc tavaly lett teljesen felújítva. Egy hónapja az első szinten lévő fürdő, wc és spájz új, műanyag nyílászárókat kapott. Ekkor került sor a ház északi oldalának szigetelésére (10 cm-es grafitlappal), vakolására és színezésére. Az udvarban ásott kút található, 3 garázs, amik felújítást igényelnek, de használhatók. Állattartásra alkalmas melléképületek, illetve gazdálkodásra alkalmas kert tartozik még a házhoz. Buszmegálló, óvoda, Aldi néhány perc sétára. Nagyobb boltok, iskola, posta, rendelő, gyógyszertár 3 kilométeren belül. A Balaton 7 kilométer. Irányár: 44.000.000 Ft.
- Az idei évben újították fel a fürdőszobát,új kazánt szereltek be. Rezsi költsége alacsony.Fűtése gázkazánról és vegyes tűzelésű kazánról történik.A nyílászárok részleges kicserélése és megtörtént.
- Az épület három szintes,amely kényelmes otthont biztosít nagy családosok vagy akár több generáció együtt lakhatására is.
- az ingatlan dupla komfortos
- melléképületek,garázs,kocsibeálló
A családi ház belső elosztása
fsz: közlekedő,három szoba,fürdőszoba,wc,konyha,étkező és több tároló helység
tetőtér: két szoba,konyha,fürdőszoba+wc,nappali
szuterén: kazánház,tároló és üzlethelység
Balatonbozsok központi részén található az ingatlan.Minden fontos közintézmény 3 perces autóútra van az ingatlantól.
A legközelebbi balatoni strand 7 km-re található.
Ha szeretne nagyobb otthonba költözni és a Balaton szomszédságában élni,akkor ez az ingatlan ideális lehet az Ön számára!!
Hívjon bizalommal!!
Amennyiben a LIDO HOME által kínált BALTONBOZSOK CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

étkező
15m²
Konyha
12m²
Szoba
18m²
Szoba
18m²
Konyha
12m²
Szoba
18m²
Wc
2m²
Szoba
18m²
Fürdőszoba
8m²
Szoba
25m²
Szoba
20m²
Szoba
15m²
Szoba
15m²
Fürdőszoba
5m²
Szoba
18m²
Szoba
15m²
Közlekedő
8m²
Szoba
12m²
Kamra
8m²

Elhelyezkedés

Enying


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6491494


+36 70

Ingatlannet kód: NET6491494

Az általad megtekintett eladó enyingi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 118 m². További jellemzői: az építés éve 1981, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 44 millió Ft, négyzetméter ára 338 462 Ft, ami az enyingi átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Erika referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6491494. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Enying ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.