star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Enying

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 906 m²

    telek

Vételár:

30,99 millió Ft

Eladó ház Enying

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 906 m² telek

  • Eladó ház Enying

  • 100m²


Ár:

30 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó Enying városában, zöld környezetben, egy bájos, 900 négyzetméteres telken álló, 95 nm-es, tégla építésű családi ház. Az 1980-ban épült ingatlan teljes körű felújításon esett át 2019-ben, így minden a modern komfortot és stílust tükrözi.
Kiemelkedő tulajdonságok:
-Hatalmas nappali: A tágas és világos nappali tökéletes központja a családnak. Itt találkozik a kényelem és a kreativitás.
-3 hangulatos szoba: A házban három kellemes méretű, külön nyíló szoba található, amely mindenki számára kényelmes helyet biztosít.
2019-ben a ház teljes körű felújításon esett át, hogy modern és friss életteret biztosítson az új tulajdonosnak.
Felújítás:
- tető csere
- cserepes lemez héjazat
- nyílászárók cseréje, melyekre redőnyök kerültek
- villanyhálózat
- vízhálózat
- külső szigetelés, kellemes, halványbarna vakolattal
- klíma
Belső elrendezése tágas, világos, a beáramló természetes fény olyan helyet teremt, ahol az egész család együtt töltheti az időt.
Az udvar mérete és kialakítása remek lehetőségeket kínál a kertészkedésre, pihenésre és családi összejövetelekre.
Az ingatlan kettő bejárattal rendelkezik, hátul egy fedett kis teraszon nyugodt környezetben kávézhat, elhelyezkedése garantálja a magánéletet, kíváncsi szemek elől elzárva. Több kisebb-nagyobb melléképület tárolást biztosít, de akár állattartásra is berendezhető.
Az ingatlan elhelyezkedése jó, közel az összes szükséges létesítményhez, de egyúttal nyugodt, családias, zöld környezetben található.
Enying: Közvetlen buszjárat köti össze Budapesttel, Győrrel, Keszthellyel, Kecskeméttel, Szolnokkal, Szegeddel, Szekszárddal és Szombathellyel.
A városban több óvoda, iskola, és gimnázium működik, továbbá komplett szakorvosi rendelőintézet.

Referencia szám: HZ083356


Elhelyezkedés

Enying, Budai Nagy Antal utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6547059


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6547059

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó enyingi (Budai Nagy Antal utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 906 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 30,99 millió Ft, négyzetméter ára 309 900 Ft, ami az enyingi átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Halász Gábor referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6547059. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Enying ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.