star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Enying

  • 106 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 137 m²

    telek

Vételár:

40 millió Ft

Eladó ház Enying

  • 106 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 137 m² telek

  • Eladó ház Enying

  • 106m²


Ár:

40 000 000 Ft

Építés éve
1953
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Három szobás családi ház eladó a Balaton közelében

Enying-Balatonbozsokon a Fő úton, az előkert miatt mégis csendes helyen eladó egy három szobás családi ház 1137 négyzetméteres telken. A háznak két bejárata van. Az előkert felől a télikerten keresztül juthatunk be az előszobába, de az udvar irányából a fedett teraszon át is be tudunk menni a lakásba. A lakás elrendezése nagyon jó. A konyhától balra található az étkező, jobbra közlekedő, amelynek folytatása az előszoba. A közlekedőből nyílik a tároló, (spajz) a WC és a fürdőszoba, az előszobából a két utcafronti és az udvar felőli szoba.

Az ingatlan fűtését gáz, ill. fa tüzelésű kazán biztosítja. A 9 négyzetméteres kazán és a 10 négyzetméteres pince az étkező és a garázs alatt kerültek kialakításra. A 22 négyzetméteres garázs mellett egy 13 négyzetméteres nyári konyhát is építettek. A közel 30 négyzetméteren elhelyezkedő melléképületek, ólak, számtalan lehetőséget biztosítanak a zöldség, tojás, hús előállítására. A házi körülmények között elő nem álltható termékek beszerzésére az 500 méter távolságra lévő élelmiszeráruház ideális megoldást nyújt.

Balatonbozsok 1966 óta Enying része, ezáltal rendelkezik minden olyan infrastruktúrával, amely a városban élők részére elérhető. Az ingatlan tíz percre van a Balatontól, ezért a turizmussal foglalkozó befektetőknek is ajánlom.

Amennyiben tágas családi otthont, vagy turizmusra alkalmas ingatlant keres, kérem, hogy vegye fel velem a kapcsolatot! Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet.

Referencia szám: HZ089989


Elhelyezkedés

Enying


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6626413


+36 20

Ingatlannet kód: NET6626413

Az általad megtekintett eladó enyingi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 106 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 137 m². További jellemzői: az építés éve 1953, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 40 millió Ft, négyzetméter ára 377 358 Ft, ami az enyingi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Lócskai István Árpád referens a Dunaújváros irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626413. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Enying ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.