star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Enying

  • 150 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 740 m²

    telek

Vételár:

52,4 millió Ft

Eladó ház Enying

  • 150 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 740 m² telek

  • Eladó ház Enying

  • 150m²


Ár:

52 400 000 Ft

Építés éve
1978
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Enyingen kétszintes családi ház eladó

Enyingen, a központban eladó egy 130 négyzetméter lakótérrel rendelkező, téglából épített kétszintes családi ház. A házat az 1970-es évek végén építették, azóta folyamatosan felújították, szépítették. 2022-ben 15 cm-es kőzetgyapottal szigetelték a födémet.

Az alsó szintre a nyitott, de a csapadéktól védett teraszon keresztül jutunk be. Bal kéz felől egy szobát, velünk szemben a WC és a kamra helyiségeket, jobb kéz felől a konyhát, az étkezőt és a lépcsőfeljárót találjuk.

A felsőszinten, a közlekedő végén van a második WC és a fürdőszoba, és további három szoba. Az erkélyre a jobb oldalon lévő szobán keresztül lehet kimenni.

A ház fűtését gázcirkóval, vegyes tüzelésű kazánnal vagy kandallóval lehet megoldani, de a két darab légkondicionáló berendezés is nagy segítséget nyújt a kellemes hőmérséklet biztosításában.

A háznak nagyon jó a belső kialakítása, a négy szoba alkalmassá teszi, hogy akár nagycsaládosok, akár két generáció kényelmesen elférjen benne.

A 20 négyzetméteres, ipari árammal felszerelt, szerelő aknával ellátott garázs, és a több mint 25 négyzetméter területű külső tároló helyiségek minden kényelmet megadnak ahhoz, hogy az ingatlanban élők otthonként szeressék ezt a szép ingatlant.

Az ingatlan a város központjában, de mégis csendes helyen található. A PENNY és a LIDL áruházak 7-800 méterre vannak, ezért gyorsan elérhetőek.

Enying, Fejér megye délnyugati részén található csendes, nyugodt város, mely a Balatontól légvonalban 7 kilométerre fekszik. A város kiváló adottságokkal rendelkezik, óvoda, iskola, egészségügyi intézmény, bevásárlási és kikapcsolódási lehetőségek számos változata megtalálható.

Remélem, hogy sikerült felkeltenem az érdeklődését. Amennyiben szeretné megvásárolni ezt az ingatlant, akár a CSOK+ lehetőségével, kérem, hogy vegye fel velem a kapcsolatot! Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet.

Referencia szám: HZ076917


Elhelyezkedés

Enying


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6626727


+36 20

Ingatlannet kód: NET6626727

Az általad megtekintett eladó enyingi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 740 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 52,4 millió Ft, négyzetméter ára 349 333 Ft, ami az enyingi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lócskai István Árpád referens a Dunaújváros irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626727. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Enying ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.