star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Érd, Érdliget

  • 255 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 093 m²

    telek

Vételár:

149 millió Ft

Eladó ház Érd, Érdliget

  • 255 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 093 m² telek

  • Eladó ház Érd, Érdliget

  • 255m²


Ár:

149 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

Eladó örökpanorámás családi ház Érdligeten: nappali+4 szoba minden kényelemmel. Álomotthon várja új tulajdonosát! 255 m2 összterületű ( 203 m2 + 52 m2 szuterén ), minőségi anyagok felhasználásával épült, szinteltolásos ( szuterén + 4 félszint ), nappali + 4 szobás

Irányár: 149 MFt

ám:

E-mail:

 

Ezt a páratlanul elbűvölő, panorámás 5 szobás luxusingatlant szeretnénk bemutatni Önnek, aki értékeli az exkluzivitást és a magas életminőséget. Ez az álomotthon egy kivételesen festői tájon, természet ölelésében helyezkedik el, ahol mindennapjaiban az idill és a béke jellemzi.

A lenyűgöző kilátás: A festői vidék panorámája csodálatra késztet mindenkit. A napsütéses órákban az ablakokon át áradó fény és a természet zsongása varázslatos érzést kölcsönöz a háznak. Az esti órákban a naplemente csodája elvarázsolja az embert, és a csillagok ragyogása az éjszakát tarkítja.

Az otthon jellemzői: Ez a családi ház minden tekintetben kifogástalan. A modern stílus és a hagyományos elegancia tökéletes harmóniája látható az egész épületen. A tervezők és az építőmesterek odafigyeltek minden apró részletre, hogy az ingatlan méltó legyen a válogatott vevőkhöz.

A tágas nappali és étkezőtér a családi összejövetelek tökéletes helyszínei.

Az impozáns konyha kifinomultan berendezett, prémium minőségű konyhafelszereléssel rendelkezik, hogy a főzés öröme valóra váljon.

 

Az elegáns fürdőszobák luxus élményt kínálnak a reggeli ébredések és esti kikapcsolódások során.

 

Az ingatlan fűtése:
Jelenleg kondenzációs gázcirkóról üzemel minden helyiség, padlófűtéssel.
Felkerült egy 8 kw-os napelem rendszer is. A rezsiköltségek minimalizálhatók egy hőszivattyú felszerelésével, melyhez minden kiépítésre került.

Az épület energetikai besorolása: aa+

Extrák:
-napelem rendszer
-új konyhabútor, Bosch gépekkel felszerelve
-üvegkorlátok
-beépített hangulat világítások
-gyönyörű, elvehetetlen körpanoráma

Parkolás:
Az udvaron belül fedetlen felszíni beálló áll rendelkezésre.

 

Közlekedés és szolgáltatások: Az ingatlan közelében megtalálhatóak a város összes alapvető szolgáltatása, de mégis elegendő távolságra van a nyüzsgéstől, hogy az otthon valóban nyugalmat nyújtson. A tömegközlekedési lehetőségek kiválóak, így könnyedén elérhetők a város központjának nevezetességei és üzletei.

Az álom valóra válik: Ha szeretne egy olyan luxusingatlanban élni, ahol minden a legmagasabb minőségű és a természet szépségében gyönyörködhet nap, mint nap, akkor ez a ház Önre vár. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, és lépjen be az elegancia birodalmába!

 Az ingatlan megtekintéséhez előzetes időpont-egyeztetés szükséges. 

Keressen bátran a telefonszámon.

E-mail:


Elhelyezkedés

Érd, Érdliget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6538944


+36 30

Ingatlannet kód: NET6538944


Az általad megtekintett eladó Érd, Érdligeti családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 37 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 255 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 093 m². A családi ház ára 149 millió Ft, négyzetméter ára 584 314 Ft, ami az Érdi átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pásztor János referens a Gold-ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6538944. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Érd, Érdliget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.