star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Érd, Parkváros

  • 142 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 500 m²

    telek

Vételár:

119,9 millió Ft

Eladó ház Érd, Parkváros

  • 142 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 500 m² telek

  • Eladó ház Érd, Parkváros

  • 142m²


Ár:

119 900 000 Ft

Építés éve
2004
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Képzelje el, hogy minden napja egy békés sétával vagy otthoni munkával kezdődik egy kellemes környéken, ahol a nyugalom és a családi melegség öleli körül. Ez a varázslatos otthon Parkvárosban nem csak egy ház, hanem egy életforma.

Ez a megnyugtató, mégis élettel teli otthon várja azokat, akik a csendre, a zöldre és a harmóniára vágynak. Egy olyan hely, ahol mindenki megtalálja a magáénak valót, ahol az apró részletek is a figyelem és a gondos tervezés jelei.

A ház 1055 m2-es összközműves telken helyezkedik el, egy kb. 500 m2-es saját kerttel, amelyet két garázs köt össze a szomszédos ikerházzal. Az ingatlan teljesen mentes minden teher alól és külön helyrajzi számon nyilvántartva.

Az első pillanattól kezdve magával ragadja a tágas, világos amerikai konyhás nappali, melyből a terasz is könnyedén megközelíthető. Az előszoba, a fürdőszoba, a mosókonyha és egy külön WC szintén a földszinten találhatóak, hogy minden kényelmet magában foglaljon. Az emeleten három kényelmes méretű hálószoba, egy nagyméretű kádas fürdőszoba, gardrób és egy erkély teszi teljessé a képet.

A házat cirkó gázkazán fűti, de a nappaliban található kandallókémény lehetőséget ad egy meghitt kandalló kiépítésére is. A nyári hónapokban pedig a két klíma gondoskodik a kellemes hűvösről.

Az otthon riasztóval felszerelt, a kert és a garázs elektromos kapukkal rendelkezik, így a biztonságról sem kell lemondania. További tárolóhelyek állnak rendelkezésre a padláson és a terasz alatt, hogy mindig rendezett legyen az élet. lehetőség van egy plusz 20 nm -es szobát kialakítani az emeleti szinten.

Az ingatlan kiváló elhelyezkedése az Érd központba vagy az Etele téri metróhoz közlekedő buszok közelségét jelenti, mellettük játszótér, iskola, üzletek és gyógyszertár is könnyen megközelíthetőek mind gyalogosan, mind autóval.

Ha a kertváros nyugalmát és a főváros közelségét keresi, itt a tökéletes választás. Ne habozzon, keressen minket még ma, és szívesen bemutatjuk ezt a varázslatos otthont! Használja ki a CSOK lehetőséget és tegye magáévá ezt a páratlan életstílust!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Erkély
4.5m²
Szoba
13.3m²
Közlekedő
5.7m²
Fürdőszoba
10.4m²
Szoba
12.1m²
Gardrób
3.8m²
Szoba
9.4m²
Terasz
14.3m²
Wc
2m²
Fürdőszoba
4.2m²
Mosókonyha
2.6m²
Konyha
7.2m²
Előszoba
4.7m²
étkező
10.5m²
Nappali
36m²

Elhelyezkedés

Érd, Parkváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6601441


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6601441

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Érd, parkvárosi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 142 m², míg a hozzá tartozó teleké 500 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 119,9 millió Ft, négyzetméter ára 844 366 Ft, ami az Érdi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Pongrácz Rita referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6601441. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Érd, Parkváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.