star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Érd, Sasváros

  • 142 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 791 m²

    telek

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó ház Érd, Sasváros

  • 142 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 791 m² telek

  • Eladó ház Érd, Sasváros

  • 142m²


Ár:

79 900 000 Ft

Építés éve
1980
Szobák száma
5
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Igazán különleges lehetőség Érd városában!
Egy bájos, családi hangulatú környéken található 791 m2-es telken álló, pince+földszint+tetőtér+padlás kialakítású, tágas családi ház várja, hogy új életet leheljenek bele.
Az ingatlan egy hagyományos falazási technikával épült, és az 1987-89-es években került megépítésre. Az utcára nyitott elrendezése és a rendezett, elkerített kertje varázslatos otthont biztosíthat .
Az 18 m2-es medence lehetővé teszi a kellemes kikapcsolódást a saját kertben.
A helyszín kiválóan megközelíthető mind tömegközlekedéssel, mind autóval. Budapest belvárosa könnyen elérhető a 744-es busszal vagy a G43/Z30-as jelzésű vonattal. Az M7-es autópálya is könnyen elérhető autóval.
Az ingatlan korszerűsítést igényel, de szerkezetileg stabil, és a központi közművek már bevezetve lettek. A fa szerkezetű ablakok redőnnyel felszereltek, a belső ajtók minőségi fa anyagból készültek, a bejárati ajtó pedig több ponton záródó biztonsági ajtóval rendelkezik.
Ez az otthon lehetőséget ad arra, hogy saját ízlésed és elképzeléseid szerint alakítsd át és újítsd fel. A potenciális családi paradicsom csak rád vár, hogy varázslatos otthonná váljon!
Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget Érd szívében!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Szoba
14.7m²
Szoba
29.2m²
Fürdőszoba
11m²
Konyha
16.5m²

Elhelyezkedés

Érd, Sasváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602341


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602341

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Érd, sasvárosi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 142 m², míg a hozzá tartozó teleké 791 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 562 676 Ft, ami az Érdi átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pongrácz Rita referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602341. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Érd, Sasváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.