star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Érd

  • 60 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 540 m²

    telek

Vételár:

43,75 millió Ft

Eladó ház Érd

  • 60 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 540 m² telek

  • Eladó ház Érd

  • 60m²


Ár:

43 750 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Érd Városközpontban eladó családi ház rendezett udvarral és kerttel Érd Városközpontban, a 6-s és 7-s főutak találkozásánál, kedvelt és csendes környéken, az egyik női keresztneves utcában, 20 méteres utcafronti szélességgel rendelkező 540 négyzetméteres (20m ×27m) telken,  eladó egy 60 négyzetméteres, felújítandó, részben alápincézett, egy szoba, konyha, fürdőszoba, kamra, előszobás, utólag szigetelt családi ház rendezett udvarral és kerttel. 

Az ingatlan építészeti jellemzői:

- Lakóövezeti besorolása: Lke-2;

- Maximális építménymagasság: 4,5 m; 

- Beépítési módja: szabadon álló;

- Maximális beépíthetőség: 30%;

- Zöldfelületi arány: 50%;

- Szintterületi mutató: 0,45 

A telek nyugati végében található még kettő darab külön bejáratú, zárható (beton alapú és aljzatú, tégla építésű, hullámpala tetővel) rendelkező, összesen  20 négyzetméteres melléképület, tároló. 

A telek rendezett, teljes mértékben fém, beton és drótkerítésekkel körbe van kerítve. 

Az ingatlan és a melléképületek kiürítése, takarítása megtörtént, a kert rendezett, az  adás-vételt követően azonnal birtokba vehető. 

Az ingatlan teljesen tehermentes, adósság, jelzálog és egyéb hitel, valamint közüzemi tartozás nem terheli. 

Az ingatlan teljesen összközműves (víz, csatorna, villany, gázszolgáltatás és szemétszállítás), a közüzemi szolgáltatások a telken és házon belül rendelkezésre állnak. 

Az ingatlan minden gépészeti eszköze üzemképes, karbantartott, a mérőórák hitelesek, ellenőrzöttek éves leolvasásuk megtörtént. 

A házban a fűtés jelenleg gázkonvektorról és vegyes-tüzelésű kályháról megoldott. 

A kormány által meghírdetett új energetikai felújítási támogatás  igényléséhez az ingatlan teljes mértékben megfelel.

Eredetileg meghírdetett ár: 45.500.000 Ft.Új ár: 43.750.000 Ft.

 Ingatlanközvetítők kérem ne keressenek! 

Amennyiben az ajánlat felkeltette érdeklődését, további információkért és a megtekintéssel kapcsolatban kérem hívjon és keressen.


Elhelyezkedés

2030, Érd, Blanka utca 5.

Helyrajzi szám: 22164


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6486103


+36 20

Ingatlannet kód: 6486103


Az általad megtekintett eladó Érdi (Blanka utca 5.) családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 540 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 43,75 millió Ft, négyzetméter ára 729 167 Ft, ami az Érdi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tibor hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6486103. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Érd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.