star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Érd

  • 238 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 2 152 m²

    telek

Vételár:

187 millió Ft

Eladó ház Érd

  • 238 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 2 152 m² telek

  • Eladó ház Érd

  • 238m²


Ár:

187 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
5 (3 + 2)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!
Exkluzív környezetben, Érd belvárosában azonnal költözhető, igényes családi ház eladó! A lakó terület 238m2, 2152 m2 telekkel. A ház 2010-ben épült a kor legkiválóbb alapanyagaiból, a falazat 38-as Ytong, 5cm kőzetgyapot szigeteléssel, barna műanyag nyílászárókkal, rozettával. Mediterrán stílusú 1 szintes ház, tágas terekkel. Az ingatlanban mindenhova prémium burkolatot raktak, amely szép, és időtálló. A vételárba tartozik a nappali kényelmes, esztétikus bútorzata is, amit a tulajdonos saját maga készített. A nappali 30m2, ahol egy csodás kandalló és klíma is található. Innen lépünk ki a teraszra is, ami lehetőséget ad a családi és baráti összejövetelekre is. A modern, gépiesített konyha szintén az új tulajdonosé marad. Az étkezőben külön méretre készített étkező asztal helyezkedik el, mely kimondottan ide lett készítve, szintén a tulajdonos keze munkája, színben és stílusában is illeszkedik a helyiségbe. Tovább haladva helyezkedik el a 4 hálószoba, 2 külön fürdőszoba, melyekben zuhanykabin is, és kád is található. Majd a kazánház, melyből akár az udvarra is kimehetünk. A fűtési rendszer modern és korszerű. A kényelem szempontjából a kondenzációs gázcirkó kazánnal, vagy a 2 db klímával lehet fűteni, és rendelkezésre áll egy vegyes tüzelésű kazán és akár a kandalló is meleget adhat a háznak! A rendszer külön padlófűtéses és külön radiátor hőleadásos is. Az ingatlan napelemmel, és napkollektorral ellátott. A házba bejövő víz víz lágyítóval felszerelt. A kényelmes takarítást az ingatlanban központi porszívó biztosítja. A ház kamera rendszerrel és központi riasztóval van ellátva. Az udvarra lépve a nyugalom és a pihenés köszön vissza mindenhonnan, gyönyörű, ápolt kert, tele dísznövényekkel és gyümölcsfákkal. Az ingatlan egyik éke, egy fűthető medence, mely polikarbonát tetővel és éjszakai világítással rendelkezik. Az ingatlanhoz tartozik egy melléképület, ami gépek és szerszámok tárolására is alkalmas, és a 3 beállásos, téglából épült, szigetelt, cseréptetővel fedett garázs is. A 2 elektromos kapu 3 autónak is kiváló parkolást biztosít. A családi ház napos és világos. A megközelíthetőség és az infrastruktúra kiváló. A közelben bevásárlási lehetőségek óvoda, iskola, gyógyszertár, buszmegálló hivatalok találhatóak. Könnyen elérhető távolságon belül az M6-os és az M0-ás autópálya. Pár perc sétával a Duna partján találjuk magunkat. Ha exkluzív környezetben szeretne élni, hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Érd, Fő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6647308


+36 70

Ingatlannet kód: NET6647308


Az általad megtekintett eladó Érdi (Fő utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 238 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 152 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 187 millió Ft, négyzetméter ára 785 714 Ft, ami az Érdi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vojczek Katalin referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647308. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Érd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.