star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Erdőkertes

  • 28 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 730 m²

    telek

Vételár:

25 millió Ft

Eladó ház Erdőkertes

  • 28 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 730 m² telek

  • Eladó ház Erdőkertes

  • 28m²


Ár:

25 000 000 Ft

Építés éve
2019
Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

Az ingatlanról:

Erdőkertes és Vácegres határán, a Fő úton, eladó egy 730 nm-es telken egy 28 lakóterületű, előszoba, konyha, szoba, fürdőszoba zuhanyzóval, wc-vel, kicsi, szigetelt házikó !A jelenlegi tulajdonosok a meglévő faépítmény teraszát ytong téglával beépítették, itt alakítottak ki előszobát és konyhát.Mindegyik nyílászáró új, műanyag.A ház hullámos palatetővel van fedve és körbeszigetelték.Áram van, emésztőgödör van, viz a fúrt kútból lett bevezetve, gáz az utcában található.Az ingatlan a Fő útról közelíthető meg szorgalmi úton.Erdőkertes község Budapesttől Észak-keletre, Gödöllő és Vác között Veresegyház közvetlen északi szomszédságában fekszik. Elérhető az M3-as sztráda Gödöllői leágazásától Veresegyház-Vác irányába, valamint a villamosított Budapest- Veresegyház-Vác vasútvonalon és az Újpesti Városkapu metróállomástól rendszeres autóbusz közlekedéssel Fót- Veresegyház-Galgamácsa irányú közúton.A telektől alig száz méterre a helyi busz megállója Erdőkertes, 4-es km-kő található (318, 319).
Halász Éva
Telefon:30/4221362
ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE!
Igényelje hitelét nálunk! Díjmentes hiteltanácsadás és egyedi (kamat) kedvezmény a Duna House ügyfelei részére, a banki kamatoknál kedvezőbb feltételekkel!
Hívjon bizalommal - a Duna House kínálatában megtalálható valamennyi ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a hét bármely napján!

Referencia szám: HZ071313


Elhelyezkedés

Erdőkertes, Fő út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6574288


+36 30

Ingatlannet kód: NET6574288

Az általad megtekintett eladó erdőkertesi (Fő út) családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 28 m², míg a hozzá tartozó teleké 730 m². További jellemzői: az építés éve 2019, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 892 857 Ft, ami az erdőkertesi átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Halász Györgyné referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6574288. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Erdőkertes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.