star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Érsekcsanád

  • 175 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 992 m²

    telek

Vételár:

29,5 millió Ft

Eladó ház Érsekcsanád

  • 175 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 992 m² telek

  • Eladó ház Érsekcsanád

  • 175m²


Ár:

29 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Családi ház egy lakás árából? lehetséges!! Szerintem ezt ne hagyd ki!

Érsekcsanádon eladó ez lehetőségekkel teli családi ház. Az ingatlan teljesen lakható, és beköltözhető bár esztétikai gondviselés javasolt.
Összesen két különálló lakrészből áll és 175 nm hasznos alapterülettel rendelkezik, amely 972 nm-es telken található.

A főépület földszintje előtérből lépcsőfeljáróból, tusolós fürdőszoba +WC ből, konyha étkezőből, valamint 2 db nagyobb méterű utcára néző szobából áll.

Az emeleten található 2 különálló tároló, valamint egy zuhanyzóval rendelkező WC. Az utcára 2 szoba néz, amiből az egyik rendelkezik erkélykapcsolattal.

Az épület hátulja mögött található a főépülettel összekapcsolva egy különálló lakrész, ami egy háztartási helységből nyílik.
A különálló lakrésznyílászárói, valamint épületgépészete ki lett cserélve, valamint a főépülettől független modern gázkazán gondoskodik a fűtéséről és a meleg víz ellátásáról. A főépület központi fűtése vegyes tüzelésű kazánnal is megoldható.

Az épületek mögött tároló helységek és ólak találhatóak. A kapubejáróbal szemben található még egy 32 nm szerelőaknával felszerelt garázs. A garázs mögött egy süllyesztett pince helységet építettek.

A falusi CSOK által biztosított lehetőségekből az ingatlan a jelen kor követelményeinek megfelelő tökéletes családi fészekké varázsolható.

Az ingatlanra 7,5 millió falusi CSOK, valamint CSOK + hitel is igénybe vehető. Ha elképzeléseidet utólagosan meg kívánod valósítani akkor a falusi CSOK feljutásra további 7,5 millió forrást is biztosíthat.

Falusi CSOK és CSOK plusz felhasználásával havi 107.000 Ft havi törlesztővel elérhető.

Az ügylet lebonyolításához szükséges összes magyar bank teljes palettájának hitelügyintézésével, valamint teljes jogi, földhivatali, biztosítási és ingatlan felújításai kivitelezésihez szükséges szakértő munkatársak teljes palettájával állok rendelkezésedre.

Nálam a bankok és a biztosítók érted versenyeznek :D

Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

A pontos feltételekért keresd a hitelhekkert :D tel: 06703272201 ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366374


Elhelyezkedés

Érsekcsanád, József Attila utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6642908


Farkasné Kasza Brigitta

Farkasné Kasza Brigitta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6642908

Farkasné Kasza Brigitta

Farkasné Kasza Brigitta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Érsekcsanádi (József Attila utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 175 m², míg a hozzá tartozó teleké 992 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 29,5 millió Ft, négyzetméter ára 168 571 Ft, ami az Érsekcsanádi átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Farkasné Kasza Brigitta referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642908. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Érsekcsanád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.