star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Érsekcsanád

  • 170 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 929 m²

    telek

Vételár:

38,75 millió Ft

Eladó ház Érsekcsanád

  • 170 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 929 m² telek

  • Eladó ház Érsekcsanád

  • 170m²


Ár:

38 750 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ÁRCSÖKKENÉS!!!!! 40.000.000.-ról 38.750.000- re

Falusi CSOK -kal ez neked most csak 31. 950.000 Ft ba kerül valamint kapsz hozzá 7, 5 milliós vissza nem térítendő CSOk támogatást is !!!!!

A teljes ügyintézést, a banki hitel ügyintézését, szükség esetén a teljes korszerűsítást is vállalom.

Érsekcsanádon 929 nm-s telken, 170 nm-s, kétszintes, szuterénes, többgyermekes családnak, vagy két generációnak is ideális családi ház eladó. Az épület téglából épült, még nincs szigetelve. Szerkezetileg ép, repedés és vizesedés mentes. A két lakrész két külön szinten helyezkedik el, külön bejárattal is megközelíthető, de igény szerint összenyitható. A szuterén és az alsó lakószint 1985-ben épült, 1998-ban lett befejezve az emelet. Az alsó szinten található 2 szoba, nappali, konyha-étkező, spájz, fürdőszoba, külön wc. A fenti szint klímatizált, itt található nappali, konyha-étkező, 3 szoba, fürdőszoba, külön wc, erkély. A fenti szinten részben műanyag nyílászárók találhatók. A padlástér igény szerint bővithető. Az ingatlan fűtése központi fűtés fával vagy pellettel történő kazánról. A szuterén megközelíthető a lenti szintről vagy az udvarral is, itt található garázs, kazánház, műhely. A szuterén az utcáról is megközelíthető ezért vállalkozásra is alkalmas. Az udvaron található sütögetésre alkalmas kiüllő, garázs ami műhelynek is alkalmas, ólak. Ipari áram be van vezetve, gáz nincs az ingatlanban. A környék kimondottan nyugodt, csendes, rendezett, igényes lakókkal, nyugodt szívvel ajánlom bárkinek. Megtekintési szándékával, illetve felmerülő kérdéseivel keressen bizalommal. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 364435


Elhelyezkedés

Érsekcsanád, Érsekcsanád


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6645436


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6645436

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Érsekcsanádi (Érsekcsanád) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 929 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 38,75 millió Ft, négyzetméter ára 227 941 Ft, ami az Érsekcsanádi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Kenyeres Boglárka referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645436. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Érsekcsanád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.