star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Eszteregnye

  • 240 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 5 061 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Eszteregnye

  • 240 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 5 061 m² telek

  • Eladó ház Eszteregnye

  • 240m²


Ár:

69 900 000 Ft

Építés éve
1989
Szintek
2
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Legyen Öné Eszteregnye egyik legszebb és legnagyobb háza a főutcán! Képzeljen el egy helyet, ahol a vidéki csend és nyugalom veszi körül, mindennek van hely, és kedvére piknikezhet, kertészkedhet vagy akár barkácsolhat.
A nyugati fekvésű főépület 1989-ben épült, amit az évek alatt tovább bővítettek a melléképületekkel. Nyári konyha, tárolók, raktár és műhely került kialakításra, valamint az udvaron gépkocsi tárolására alkalmas garázs is rendelkezésre áll. A virágok, növények öntözéséhez nagy segítség a telken található kút.
A folyamatos karbantartás és állagmegóvás mellett 2013-ban szigetelték, újra vakolták és színezték a házat. Az épületet kétféle módon lehet fűteni, egy gáz cirkó kazán, és egy vegyes tüzelésű kazán is gondoskodik a ház melegéről. Az ingatlan összközműves. Mindkét szinten megtalálhatók vizesblokkok, szobák és konyha is, akár két generáció számára is ideális otthon lehet. Jelenleg nem lakják, a bútorok elszállítása után azonnal birtokba vehető.
Az ingatlan elkerített, 5061 nm-es földterületen található. Az utcafronti kovácsoltvas kerítés még inkább egyediséget és különleges karaktert ad az ingatlannak.

Legyen Öné Eszteregnye egyik legszebb és legnagyobb háza a főutcán! Várom hívását!

Referencia szám: HK-4469076-IN


Elhelyezkedés

Eszteregnye


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6602675


+36 30

Ingatlannet kód: NET6602675

Az általad megtekintett eladó eszteregnyei családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 240 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 061 m². További jellemzői: az építés éve 1989, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 291 250 Ft, ami az eszteregnyei átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Néber Judit referens a Néber Ingatlan Group Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602675. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Eszteregnye ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.