star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Eszteregnye

  • 120 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 3 709 m²

    telek

Vételár:

28,9 millió Ft

Eladó ház Eszteregnye

  • 120 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 3 709 m² telek

  • Eladó ház Eszteregnye

  • 120m²


Ár:

28 900 000 Ft

Építés éve
1969
Szintek
1
Szobák száma
5 (3 + 2)
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Ha Ön nagycsaládos, szeretné igénybe venni a Családvédelmi Akcióterv keretein belüli, vissza nem térítendő állami támogatásokat: Falusi Csok, Csok+-t, akkor itt a lehetőség! Használja ki minél hamarabb!
Ha szeretne saját maga gazdálkodni, itt azt is megteheti!
INGATLANBESZÁMÍTÁSI LEHETŐSÉG! Nagykanizsán 1+2 félszobás vagy 2+1 félszobás lakást beszámítok a vételárba értékegyeztetéssel!
Eszteregnye Zala vármegye délnyugati csücskében található település, amely a Nagykanizsai Járáshoz tartozik. Nagykanizsától 14 km-re fekszik nyugati irányban. Lakosainak a száma: 686 fő.
A családi ház 1969-1970-ben épült téglából. A terület nagysága: 3709 nm, udvari, kerti és kerten kívüli részre tagolódik. Az utóbbi szabadonálló, bérművelésre kiadható. Udvari rész szépen gondozott, virágoskert csak úgy ontja a szebbnél -szebb virágokat. Ásott kút segít az aszályos időszakban a növények locsolását. Az udvari részen található a lakóingatlan.
Az egyszintes ház helyiségei: 2 bejárat található, az egyik a kazánház melletti, a másik a közlekedő végében. Kazánház, ahol a vegyes tüzelésű kazán található, különálló konyha, külön étkező, kádas fürdőszoba, egy légtérben a toalettel,(ahol a cirkókazán megtalálható, tehát a kettős fűtési rendszer adott), egy kisebb átjáró szoba, amely vendégszobaként hasznosítottak. Innen egy nagyméretű nappaliba érünk. Nappaliból nyílik egy hosszúkás kamra, két nagyobb hálószoba és egy kisebb félszoba. Déli oldalról ezeket a helyiségeket egy hosszú közlekedő köti össze.
A kerti részen gazdasági melléképületek: 2 gépkocsi tárolására alkalmas garázs , 1 nagy belmagasságú traktor garázs, magtár, teménytároló, fatároló és állattartásra alkalmas épületegyüttes foglal helyet.
A településen mini bölcsőde, óvoda, polgármesteri hivatal, orvos, kisposta és kettő élelmiszerbolt elégíti ki a lakossági igényeket.

Megtekintéshez mindenféleképpen időpontegyeztetés szükséges!


Elhelyezkedés

Eszteregnye


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6638696


Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6638696

Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó eszteregnyei családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 709 m². További jellemzői: az építés éve 1969. A családi ház ára 28,9 millió Ft, négyzetméter ára 240 833 Ft, ami az eszteregnyei átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Multi House Ingatlan Iroda referens a Multi House Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638696. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Eszteregnye ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.