star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Esztergom, Kertváros

  • 85 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 900 m²

    telek

Vételár:

38 millió Ft

Eladó ház Esztergom, Kertváros

  • 85 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 900 m² telek

  • Eladó ház Esztergom, Kertváros

  • 85m²


Ár:

38 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Eladó ,Esztergom-Kertvárosban, nagyon csendes kis utcában,- ahol az utcának csak az egyik fele beépített, a másik oldalon a kastélykert/ focipálya található- három szobás sorház első háza, aminek oldalsó kertje is van. A saját telekrész 900 nm, bekerített terület. Az udvaron egy garázs és egy fürdőszobás kis épület található.
A ház tágas, világos, jelenleg cserépkályhával fűtött, de a gáz is bevezethető.
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, várom hívását a hét minden napján felveszem a telefont, vagy visszahívom!

Teljes körű ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó hiteligényről, energetikai tanúsítványról, vagy ügyvédi segítségről. Birtokba adásig segítjük ügyfeleinket amennyiben igénylik!
Legyen szó eladásról, vagy vételről, nálunk jó kezekben van ingatlana.
Négy-Bástya Kft. értékesítői 13 év tapasztalatával állnak az ügyfelek rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Esztergom, Kertváros, Kernyérmezei út 19.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6616723


Kovácsné Seres Ilona

Kovácsné Seres Ilona

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Négy-Bástya Kft.

Négy-Bástya Kft.

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6616723

Kovácsné Seres Ilona

Kovácsné Seres Ilona

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Négy-Bástya Kft.

Négy-Bástya Kft.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Esztergom, kertvárosi (Kernyérmezei út 19.) sorház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A sorházról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 900 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A sorház ára 38 millió Ft, négyzetméter ára 447 059 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovácsné Seres Ilona referens a Négy-Bástya Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6616723. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.