star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Esztergom

  • 105 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 120 m²

    telek

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó ház Esztergom

  • 105 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 120 m² telek

  • Eladó ház Esztergom

  • 105m²


Ár:

49 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Ha szeretne/szeretnél a belváros közelében lakni, de mégis csendes helyen, akkor ez az esztergomi sorházi lakás remek választás lehet a számára/számodra! A lakáshoz egy kis kert is tartozik, ami olyan érzést kelt, mintha egy családi házban élne/élnél.

Gyermekes családnak több szempontból is kitünő választás lehet:
Nagyon jó a lakóközösség , mindenki figyel a másik ingatlanára és gyerekére is!
Közelben van játszótér, liget, iskola, óvoda, bölcsőde, boltok, buszvégállomás, vasútállomás, kórház, gyógyszertár, valamint a belváros is kisebb séta távolságra található!

Az alsó szinten találjuk a nappalit, valamint az étkezőt és a konyhát, amihez egy spejz is tartozik. A nappaliból egy zárt teraszra jutunk, ami téli kertként is működhet! Innen lehet kimenni a kis kertrészhez, ahol lehetőség van szép virágokat is ültetni. A zárt terasz és a kert közötti részen pedig van lehetőség napozásra vagy akár, ha kint a szabadban szeretne/szeretnél kávézni, mert adott a hely napozóágynak és egy kisebb asztalnak is néhány székkel!
A felső szinten található a fürdőszoba és 3 kisebb szoba, melyek megfelelnek hálószobának, gyerek szobának vagy dolgozó szobának is! A folyosón beépített szekrények állnak rendelkezésre, az egyikben még egy kis kuckó (rejtekhely) is ki lett alakítva. Innen a folyosóról jutunk a padlásra, ami beépíthető! Akár 2-3 szoba is kialakítható, ha úgy döntenek, hogy bővíteni szeretnék/szeretnétek a lakrészt.

A terasz alatt található egy pince, ami alkalmas például zöldségek, gyümölcsök tárolására is. A konyha és az étkező alatt pedig egy nagyobb pince van, ami akár garázzsá is alakítható, utca felőli bejárattal!

A melegről részben egy gázkazán gondoskodik , ami a bejárati ajtónál levő kazánházban található, de a mai energia árak mellett, alternatív fűtésként jól jöhet a nappaliban található cserépkályha is.

Ha felkeltettem az érdeklődését, akkor várom a hívását, hogy személyesen is meg tudjam mutatni!
Amennyiben részben hitelből vásárolna, ebben is segítünk. Több, mint 20 éves tapasztalattal, megkeressük Önnek a legjobb megoldást és akár a Fundamenta Ingatlan Extra kamatú kölcsönt is megigényelheti.


Elhelyezkedés

Esztergom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6652524


Rékai-Kálmán Mónika

Rékai-Kálmán Mónika

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6652524

Rékai-Kálmán Mónika

Rékai-Kálmán Mónika

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó esztergomi sorház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A sorházról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 105 m², míg a hozzá tartozó teleké 120 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A sorház ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 475 238 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Rékai-Kálmán Mónika referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652524. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.