star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Esztergom

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 697 m²

    telek

Vételár:

49,5 millió Ft

Eladó ház Esztergom

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 697 m² telek

  • Eladó ház Esztergom

  • 70m²


Ár:

49 500 000 Ft

Építés éve
2002
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

Az ingatlanról:

Belterületi lakóház Esztergom – Búbánatvölgyben!Esztergom – Búbánatvölgyben található ez a hangulatos ház csendes, nyugodt utcában közel a Kerek-tóhoz.Az ingatlan belterületi lakóház besorolású. A földszinten előszoba, főzőfülke, nappali és fürdő – mellékhelyiség került kialakításra, a nappali alatt pince, a tetőtérben két szoba és közlekedő található.A kapun belépve a ház előtti udvara érkezünk, ahol akár két gépjárműnek elegendő hely és a házhoz épített garázs található. Innen tovább indulva jutunk el a ház bejáratához ahová betonozott járda vezet. A ház fa könnyűszerkezetes építésű, a szerkezet a nyílászáróknál és a sarkokon megerősített, külső borítása borovi fenyő hajópadló. Az ingatlanon több ütemben végeztek felújításokat, ezek során beépítésre került egy új kémény, klímák, infrapanelek, és egy 1.25 kW teljesítményű sziget üzemű napelem rendszer. Megújult a tető, ami lemez héjazatot és új ereszcsatornát kapott.A belső térben a falak burkolása során laminált falburkolót, az aljzathoz porcelán járólapot és hajópadlót használtak. A külső nyílászárók műanyagból, a belsők fából készültek.Az elektromos hálózat folyamatosan karban tartott, réz vezetékből készült. Az elosztó szekrény telken belül található, földalatti vezetékkel, 380V nappali és vezérelt áram egyaránt elérhető. A ház fűtéséröl infrapanelek, inverteres klímák és egy nemrégiben épített cserépkályha gondoskodik. A vízellátás fúrt kútról történik, a ház szennyvízcsatornája emésztőbe van kötve. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A bejárati kapu mellett egy vízaknát alakítottak ki ahol víz és szennyvíz csatlakozás található, így későbbiekben, amint a szolgáltatások elérhetőek lesznek, a rákötés órák alatt megoldható.Az ingatlan udvara, kertje tiszta, rendezett. Ez a tisztaság és rendezettség jellemző az egész ingatlanra beleértve a kertet és a házat is. Szakszerűen metszett és permetezett, ápolt gyümölcsfák és a konyhakert található az udvarban.Az ingatlan pár perc sétára helyezkedik el a Kerek – tótól, ahol remek kikapcsolódási lehetőségek állnak rendelkezésre, horgászat, túrázás, kerékpározás, csak néhány. A közelben található városokban, Esztergom, Dorog, Visegrád, szinte minden elérhető a bevásárlástól a strandolásig.Ez az ingatlan egy olyan sziget ahová nyugodtan elvonulhat a mindennapok elől, gyönyörködhet a kert és a körülvevő táj szépségében, akár megosztva ezt Családjával, Barátaival.
Stróbl Gyöngyi +36304559956

Referencia szám: HZ016136


Elhelyezkedés

Esztergom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6562964


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6562964

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó esztergomi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 697 m². További jellemzői: az építés éve 2002, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 49,5 millió Ft, négyzetméter ára 707 143 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Stróbl Gyöngyi referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6562964. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.