star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Esztergom

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 723 m²

    telek

Vételár:

25,59 millió Ft

Eladó ház Esztergom

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 723 m² telek

  • Eladó ház Esztergom

  • 80m²


Ár:

25 590 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

ELADÓ CSALÁDI HÁZ ESZTERGOMBAN!
Eladóvá vált Esztergom-kertvárosban a főúthoz közel egy tégla építésű 80 nm-es hasznos alapterületű családi ház, amely egy 723 nm-es telken helyezkedik el, és csak pár méter választja el az óvodától. A házba egy nagyon szépen kivitelezett, fagerendás tartóoszlopokkal megépített 20 nm-es fedett teraszon keresztül juthatunk be, mely járólappal burkolt. Található bent egy tágas napfényes nappali-konyha, étkező, valamint szemben van egy keskeny folyosó, onnan nyílnak a különálló helyiségek. Két szoba, egy WC-Fürdő, valamint az udvar felé egy ajtó, így akár könnyen két generációssá is alakítható.
Az ingatlanban a kazánház kívülről, külön bejáraton közelíthető meg. Az ingatlan szerkezetileg jó állapotú, a vízhálózat és az áramhálózat új, a nyílászárók fehér műanyagra lettek cserélve. A fürdőszoba is fel lett újítva, ide egy sarokkád is beépítésre került. A szobák laminált parketta borításúak, a többi helyiség pedig járólappal burkolt.
Az udvar körbekerített, akár több autó parkolására is van lehetőség. Az ingatlan biztonságáról kamerarendszer gondoskodik. A fűtésre többféle lehetőség is van: gáz és villanykazán, ezek házközponti radiátoros hőleadással rendelkeznek, valamint van hűtő-fűtő klíma is. A melegvizet villanybojler biztosítja. A telek aljzata az utcafronti résznél térkövezett, ez praktikus az autók beállása miatt. A hátsó udvarrész füvesített, amely nyáron tökéletesen alkalmas a medencézéshez, kerti sütögetéshez, vagy akár baráti összejövetelek megtartásához.
Ajánlom az ingatlant igazából bárkinek, de gyermekes családoknak kifejezetten praktikus, mivel az ingatlan mellett rögtön az óvoda található. Minden fontos dolgot elintézhet kényelmesen pár perces sétán belül. Posta, patika, orvosi rendelő, iskola, boltok, pizzéria, stb.... minden nagyon közel van.
Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését kérem hívjon bizalommal!
Az ingatlan könnyen megközelíthető akár vonattal is a Budapest-Esztergom vasútvonalon. Budapesttől 40 km-re, Esztergomtól Dorogtól pedig 5 km-re található. Buszmegálló és a vasútállomás is nagyon közel van, pár percen belül elérhető. Nemrég készült el az új kerékpárút is! Az aszfalt burkolatú utca végén található a Palatinus tó strandja, amely nyáron kiváló lehetőséget nyújt a tóparti fürdéshez, valamint élményt a vízi sportok szerelmeseinek.

25590000 Ft
Antal Georgina
06706071061
antal.georgina@dh.hu

Referencia szám: HZ020978-IN


Elhelyezkedés

Esztergom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6597550


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6597550

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó esztergomi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 723 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 25,59 millió Ft, négyzetméter ára 319 875 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 34%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Antal Georgina referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6597550. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.