star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Esztergom

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 449 m²

    telek

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó ház Esztergom

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 449 m² telek

  • Eladó ház Esztergom

  • 90m²


Ár:

49 900 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Esztergom-kertvárosban, az Eperjesi utca elején egy 90 négyzetméteres alapterületű családi házat, 1.449 négyzetméteres telekkel.

Az ingatlan két részből áll. Az első, utcafronti lakás 60 négyzetméteres, 2 szobával, konyha-étkezővel és fürdőszobával rendelkezik. Az alagsorában pince, kazánház és tároló található. A másik lakás 30 négyzetméteres, szobából, előszobából és fürdőszobából áll.

A lakások melegét gáz- és vegyes tüzelésű kazán biztosítja, valamint a kis házban cserépkályha is beépítésre került. Az első ingatlant az idei évben teljes körűen felújították, beleértve a tető, nyílászárók és burkolatok cseréjét, valamint a külső szigetelést. A kis ház belső felújítást igényel. Az ingatlan per és tehermentes, azonnal költözhető.

A közelben óvoda, orvosi rendelő és bevásárlási lehetőség is található. Ajánlom minden korosztály számára, aki szereti a nyugodt, kertvárosi környezetet.

Esztergom-kertváros Budapesttől 40 km-re, Esztergomtól 8 km-re található, teljesen összeépülve Dorog városával. Az utca végén található a Palatinus tó strandja, mely nyáron kiváló lehetőséget nyújt a víz és vízi sportok kedvelőinek. A települést a 111-es főút szeli ketté, és megközelíthető a Budapest–Esztergom-vasútvonalon is.
Érd: Molnár Mónika 06 70 601 42 82


Elhelyezkedés

Esztergom, Eperjesi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636407


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636407

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó esztergomi (Eperjesi utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 449 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 554 444 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Mónika referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636407. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.