star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Fegyvernek

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 026 m²

    telek

Vételár:

10,99 millió Ft

Eladó ház Fegyvernek

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 026 m² telek

  • Eladó ház Fegyvernek

  • 90m²


Ár:

10 999 999 Ft

Építés éve
1950
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Az eladósorba került családi ház három szobás, melyek egymásból nyílnak, de a külön megközelíthetőség is megoldható. Az ingatlan felújítandó. Az előző lakók megkezdték a renoválást, de a további átalakítások, igazítások az új tulajdonosokra várnak. Az 1950-es években épült parasztházhoz 2005 körül lett hozzáépítve. A fa nyílászárók hőszigeteltek. Kb. 3 éve a tető is felújításra került, tetőléc fólia és új cserép formájában. Villanyvezetékek cseréje is megtörtént. A telek területén található még egy 32 nm es fedett tároló + egy 50 nm műhely tégla falazatát is felhúzták!
Az 1026 m2-es telek összközműves. A ház fűtése gázzal oldható meg, radiátoros hőleadókkal. A kandallós megoldás is választható, a lehetőség adott. Az udvaron tárolók is vannak, de egy garázs is helyet kapott. Fegyvernek csendes, nyugodt zöld részén helyezkedik el, közel a 4. számú Főútvonalhoz.
Az családi házat az F And Fer Ingatlan és Hitelközvetítés kínálja eladásra.
Időpontot a megtekintésre velünk tudnak egyeztetni az érdeklődők.
Hitelügyintézésben szintén tudunk irányt mutatni, számos bank ajánlatai közül a legjobb megoldással. Energetikai Minősítést és ügyvédi támogatást is szívesen ajánlunk, amennyiben igénye merül fel erre.
Részletekért keresse fel irodánkat, vagy a jól megszokott telefonszámokon is szívesen fogadjuk a megkereséseket!


Elhelyezkedés

Fegyvernek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6578376


Az általad megtekintett eladó fegyverneki családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 026 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 10,99 millió Ft, négyzetméter ára 122 222 Ft, ami a fegyverneki átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ferge István referens a FODOR ANDREA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578376. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fegyvernek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.