star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Fegyvernek

  • 130 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 661 m²

    telek

Vételár:

19,5 millió Ft

Eladó ház Fegyvernek

  • 130 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 661 m² telek

  • Eladó ház Fegyvernek

  • 130m²


Ár:

19 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Fegyvernek városában a Holt -Tiszához és horgász helyhez közel egy felújított, 100 m² lakótérrel rendelkező családi ház, terasszal és melléképületekkel együtt 130 m². Az ingatlan 661 m²-es telekmérettel rendelkezik, így bőséges helyet biztosít a kényelmes életvitelhez. A házban 1 hatalmas nappali van, ami tökéletes a családi összejövetelekre, és a 2 nagy hálószobában minden személyes holmi elfér. Az ingatlanban 1 fürdőszoba került kialakításra wc-vel. A csendes utca és a terasz lehetővé teszik a nyugodt kikapcsolódást a szabadban. Az újonnan beépített nyílászárók és új külső szigetelés garantálják az optimális hőmérsékletet és a csendes környezetet. Az új villamoshálózat pedig biztosítja a kényelmes életvitelt és a megbízható működést. A fűtési rendszer radiátorokkal megoldott, ami jelenleg vegyes tüzelésű kazánnal üzemel, de gázkazánról is működtethető.
Az ingatlanhoz 2 autó részére alkalmas gépjárműbeálló is tartozik, ami egy garázskapu felszereléssel még több kényelmet és biztonságot kínál az autók számára. Emellett egy melléképület is megoldást nyújthat akár tárolásra, akár egy kisebb műhely kialakítására.

Ne habozz, ha azonnal költözhető új tágas otthonra vágysz a nyugodt Fegyvernek városában, érdemes megnézned ezt a családi házat, mely minden szükséges feltételt teljesít! Keress bizalommal és gyere el a megtekintésre! csendes utca, terasz, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, melléképület, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)
For sale in the town of Fegyvernek, near the Holt-Tisza and fishing spot, a renovated family house with 100 m² of living space, 130 m² with terrace and outbuildings. The property has a plot size of 661 m², so it provides plenty of space for comfortable living. The house has 1 huge living room, which is perfect for family gatherings, and 2 large bedrooms can fit all your personal belongings. The property has 1 bathroom with a toilet. The quiet street and the terrace allow you to relax outdoors. Newly installed doors and windows and new external insulation guarantee optimal temperature and a quiet environment. And the new electricity network ensures comfortable living and reliable operation. The heating system is solved with radiators, which currently operates with a mixed fuel furnace, but can also be operated with a gas furnace.
The property also has a parking space for 2 cars, which offers even more comfort and safety for cars with the installation of a garage door. In addition, an outbuilding can provide a solution either for storage or for creating a smaller workshop.

Don't hesitate, if you want a new spacious home that you can move into immediately in the quiet town of Fegyvernek, you should check out this family house, which meets all the necessary conditions! Search with confidence and come for a viewing!


Elhelyezkedés

Fegyvernek, Fegyvernek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6654414


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó fegyverneki (Fegyvernek) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 661 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 19,5 millió Ft, négyzetméter ára 150 000 Ft, ami a fegyverneki átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Kálmán Gabriella referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654414. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fegyvernek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.