star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Forró

  • 93 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 884 m²

    telek

Vételár:

34 millió Ft

Eladó ház Forró

  • 93 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 884 m² telek

  • Eladó ház Forró

  • 93m²


Ár:

34 000 000 Ft

Szobák száma
3
Fűtés
szén-fa (egyéb)

Az ingatlanról:

Forrón, a Jókai utcában eladó egy 2 szintes, frissen, teljeskörűen felújított, 93 m2-es családi ház, 884 m2-es telekkel!!!

Helyiséglista:
- 2 db szoba
- nappali
- konyha
- étkező
-fürdő-WC.

Műszaki leírás:
Az ingatlan az 1980-as években épült szilikátból és téglából, melyet 2023-ban teljeskörűen felújítottak, átalakítottak. Jelenleg a tetőtér nincs beépítve.
A földszintes kialakítású lakóépület részben alápincézett, ahol egy tároló funkciójú helyiség található, itt kapott helyet a szilárd tüzelésű kazán és a villanybojler. A pinceszint és a földszinti lakóterület között belső lépcsőkapcsolat nincs. Hőleadók radiátorok.
A lakóterület helyiségeinek kapcsolata jól tervezett. A szobák az utcafront felé tájoltak.
A helyiségek padlóburkolata a szobákban laminált lap, a további helyiségekben kerámia burkolat. Falak gletteltek festettek.
A villamos hálózat újra lett építve, minden külön kör van.
Külső nyílászárók műanyag tokozású, hőszigetelt üvegezésű ablakok.
Külső falak felületképzése 5 cm-es dryvit -rendszerű hőszigeteléssel van ellátva.

Az udvar konyhakert kialakítású, frissen ültetett gyümölcsfákkal, melynek egy része térkövezett. Itt 2 autó számára alkalmas nyitott kocsibeálló lett kialakítva.

Környezet:
Csendes, kulturált lakóközösséggel rendelkező utca.
Iskola, óvoda, boltok a közelben megtalálhatóak.

Közlekedés:
Autóval aszfalt úton megközelíthető


Elhelyezkedés

Forró


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6526046


+36 20

Ingatlannet kód: NET6526046

Az általad megtekintett eladó forrói családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 93 m², míg a hozzá tartozó teleké 884 m². További jellemzői: a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A családi ház ára 34 millió Ft, négyzetméter ára 365 591 Ft, ami a forrói átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Takács Alán referens a GAMMA Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6526046. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Forró ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.