star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Forró

  • 125 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 765 m²

    telek

Vételár:

31,99 millió Ft

Eladó ház Forró

  • 125 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 765 m² telek

  • Eladó ház Forró

  • 125m²


Ár:

31 990 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó FORRÓ településen, JÓ állapotú, akár 2 generáció számára is alkalmas, téglaépítésű családi ház.

Az ingatlan hasznos alapterülete 125 négyzetméter, mely 765 négyzetméteres saroktelken helyezkedik el, Forró kedvelt és csendes részén.

Némi ráfordítással és átalakítással, akár 2 generáció számára is alkalmas lehet, hiszen a bővítés során két bejáratot alakítottak ki. A bővítményben található 1 előszoba, 1 konyha, 1 erkélyes szoba, és 1 jelenleg spájznak használt helyiség, ami könnyen átalakítható fürdőszobává.

Az eredeti részben pedig 3 külön nyíló szoba, 1 nappali, külön nyíló fürdőszoba és WC, 2 előszoba, mert a két ingatlanrész átjárható, illetve egy étkező, ahol könnyedén kialakítható egy kis konyha, így igény szerint elszeparálható két lakórész.

5 évvel ezelőtt leszigetelték a házat, és az ablakokban kicserélték az üvegeket két rétegűre.

Két féle fűtési módot is használhat az új tulajdonos, hiszen a gázkazán mellet, egy fatüzelésű kazán is kiépítésre került. A hőleadókat kicserélték lemezradiátorokra.

A lakótéren kívül kialakításra került 22 négyzetméteres pince, 16 négyzetméteres garázs, 18 négyzetméteres tároló és egy 15 négyzetméteres fedett terasz is.

Az ingatlan risztóval és kamerával felszerelt.

További részletekkel, illetve a megtekintéssel kapcsolatban, kérem hívjon.

Független, banksemleges hitelügyintézőként, díjmentesen készítek Önnek összehasonlító kalkulációt, ami a banki ajánlatokat tartalmazza, beleértve az elérhető kedvezményeket és támogatásokat (CSOK Plusz, Falusi CSOK, Babaváró stb.). Segítek a dokumentumok beszerzésében, és a teljes hitelügylet lebonyolításában, valamint személyre szabott hitelminősítést végzek, egyedi kamat kérésével a választott banknál, hogy nyugodtan írhassa alá az Adásvételi szerződést. Mindezt díjmentesen.

Amennyiben jelenlegi ingatlana értékesítésében is a segítségére lehetek, forduljon hozzám bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365659


Elhelyezkedés

Forró, FORRÓ kedvelt, csendes részén


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6636881


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6636881

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó forrói (FORRÓ kedvelt, csendes részén) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 125 m², míg a hozzá tartozó teleké 765 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 31,99 millió Ft, négyzetméter ára 255 920 Ft, ami a forrói átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pusztaszeri István referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636881. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Forró ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.