star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gárdony, Agárd

  • 113 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 560 m²

    telek

Vételár:

69,5 millió Ft

Eladó ház Gárdony, Agárd

  • 113 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 560 m² telek

  • Eladó ház Gárdony, Agárd

  • 113m²


Ár:

69 500 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További infókért látogasson el a Fundamenta ingatlan oldalára.

Lakó vagy üdülő otthont keres? Mindkét célnak megoldás lenne a Ház a Tónál!

Velencei-tó partjától 1,3 km-re Gárdonyban eladó egy 113,25m2 lakó +25,37 m2 pince hasznos alapterületű, 1987-ben Porotherm téglából épült belterületi duplakomfortos lakóház, rendezett 560 m2 telken gyümölcsfákkal és dísznövényekkel beültetve 69,5 millió Ft irányáron.
Közlekedés szempontjából is kedvező, közútról és vasúttal egyaránt jól megközelíthető az ingatlan. Háztól 400 m-re van a buszmegálló. Székesfehérvértól 13 km-re, Budapesttől 50 km távolságra található.

Délnyugati fekvésű házba lépve a közlekedőből balra a garázsba, jobbra a nappaliba jutunk, szemközt pedig a zuhanyzóval felszerelt fürdőszobát találjuk és a tetőtérbe vezető lépcsőt. Nappaliból nyílik a konyha és a kamra, valamint kimehetünk a 31,97 m2-es teraszra, onnan pedig a 25,37 m2 alapterületű pincébe. Borospincének tervezte a tulajdonos, de sokféle funkciót betölthető két ablakos helyiség külön bejárattal a terasz alatt. Tetőtérben kialakításra került két félszoba és egy nagyszoba, valamint egy nagy fürdőszoba káddal beépítve. 2020-ban teljes elektromos hálózat és fűtés korszerűsítése történt. Kapott a ház egy új Saunier Duval energiatakarékos kondenzáció gázkazánt a mobil applikációs távszabályozás kényelmével. Extra felszereltség a klíma és a riasztó távfelügyelettel.

Gárdonyban minden közintézmény, óvoda, iskola megtalálható, bevásárlási-, sportolási-, és szórakozási lehetőségért sem kell elutazni másik településre. Agárdi Gyógy- és Termálfürdő 2,7 km távolságban az ingatlantól egész évben kikapcsolódást biztosíthat a fürdőzést imádóknak.

Tulajdonos második ingatlana a ház, családi összejövetelek, baráti találkozók helyszíne, ahol mindig volt miért időt tölteni. Pihenni, ünnepelni, szabadságot eltölteni, elvonultan dolgozni használják az ingatlant, ezért rugalmasak az átadásban, igény szerint akár azonnal költözhető.

Mindenkinek ajánlom, aki szeretne zöldövezetben élni, aki szeretne saját gyümölcsfákat (5 dió; 2 cseresznye; 2 meggy; 1 körte és 1 mogyoró), akinek a munka utáni feltöltődéshez jól jön egy plusz hangulat, amit a Velencei-tó és környéke biztosíthat.

Nézze meg a házat, ha felkeltette az érdeklődését, ha vásárolni szeretne, de még bizonytalan, hogy lakást vagy lakóházat vegyen.
Finanszírozásban is tudok segíteni, intézzen mindent egy helyen!


Elhelyezkedés

Gárdony, Agárd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6486137


Az általad megtekintett eladó Gárdony, agárdi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 113 m², míg a hozzá tartozó teleké 560 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 69,5 millió Ft, négyzetméter ára 615 044 Ft, ami a gárdonyi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fehér Anna referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6486137. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony, Agárd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.