star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gárdony

  • 59 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 360 m²

    telek

Vételár:

59,99 millió Ft

Eladó ház Gárdony

  • 59 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 360 m² telek

  • Eladó ház Gárdony

  • 59m²


Ár:

59 990 000 Ft

Építés éve
2023
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK GÁRDONYBAN!Új építésű, korszerű és jó elosztású téglalakásokat kínálunk eladásra Gárdonyban, a termálfürdő közvetlen szomszédságában.Az ingatlanok kulcsra kész állapotban vehetők át 2023-ban. Belső kialakítás igény szerint megoldható a kivitelező által.Az ingatlanok egymás mögött helyezkednek el, így lehetőség van több megvásárlására is.Kialakítása által az ingatlan az utcafrontról két oldalról is lehetőséget ad a bejárásra.Energiatakarékos megoldásként napelem beépítése is kivitelezhető. Fűtése szabadon választható.Gáz a szomszédos utcában, de minden más közmű ingatlanon belül.Gárdony a Velencei tó egyik turisztikai központja, mely Budapest és Balaton között található félúton. A társasház könnyen megközelíthető vasúton és autópálya közelsége miatt. A gyógyfürdő egész évben várja a gyógyulni és kikapcsolódásra vágyó vendégeket, családokat.A lakások jól kihasználható alapterülettel rendelkeznek, figyelembe véve az egyedülállókat, fiatal párokat, idősebbeket és családokat egyaránt.Amennyiben felkeltette érdeklődését kérem keressen bizalommal!

Referencia szám: HZ095522


Elhelyezkedés

Gárdony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6515780


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó gárdonyi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 3 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m², míg a hozzá tartozó teleké 360 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 59,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 016 780 Ft, ami a gárdonyi átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Halász Gábor referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6515780. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.