star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gárdony

  • 59 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 363 m²

    telek

Vételár:

59,99 millió Ft

Eladó ház Gárdony

  • 59 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 363 m² telek

  • Eladó ház Gárdony

  • 59m²


Ár:

59 990 000 Ft

Építés éve
2023
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK GÁRDONYBAN!Új építésű, korszerű és jó elosztású téglalakásokat kínálunk eladásra Gárdonyban, a termálfürdő közvetlen szomszédságában.Az ingatlanok kulcsra kész állapotban vehetők át 2023-ban. Belső kialakítás igény szerint megoldható a kivitelező által.Az ingatlanok egymás mögött helyezkednek el, így lehetőség van több megvásárlására is.Kialakítása által az ingatlan az utcafrontról két oldalról is lehetőséget ad a bejárásra.Energiatakarékos megoldásként napelem beépítése is kivitelezhető. Fűtése szabadon választható.Gáz a szomszédos utcában, de minden más közmű ingatlanon belül.Gárdony a Velencei tó egyik turisztikai központja, mely Budapest és Balaton között található félúton. A társasház könnyen megközelíthető vasúton és autópálya közelsége miatt. A gyógyfürdő egész évben várja a gyógyulni és kikapcsolódásra vágyó vendégeket, családokat.A lakások jól kihasználható alapterülettel rendelkeznek, figyelembe véve az egyedülállókat, fiatal párokat, idősebbeket és családokat egyaránt.Amennyiben felkeltette érdeklődését kérem keressen bizalommal!
Ingyenes hitelügyintézéssel, igény szerint ügyvédi támogatással várom hívását!
+36-30-925-2391

Referencia szám: HZ095522


Elhelyezkedés

Gárdony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6551160


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó gárdonyi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 3 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m², míg a hozzá tartozó teleké 363 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 59,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 016 780 Ft, ami a gárdonyi átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Kurgya György referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6551160. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.