star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gárdony

  • 85 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 887 m²

    telek

Vételár:

62,5 millió Ft

Eladó ház Gárdony

  • 85 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 887 m² telek

  • Eladó ház Gárdony

  • 85m²


Ár:

62 500 000 Ft

Építés éve
1980
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

Családi okok miatt, eladóvá vált Gárdony egy csendes utcájában levő 85 m2-es összkomfortos ház, amely 887 m2-es dupla telken, üdülő övezetben helyezkedik el.

Az ingatlant ajánlom akár több generációs család számára, vagy a Velencei-tó közelsége miatt, a nyári szezonban kiadható szálláshelynek, valamint hosszú távú bérbeadásra is alkalmas lehet.

A 120 nm-es padlásra a kazánházból lehet feljutni, igy egy beépítés esetén jelentős lakóterülettel lehet növelni az élettér nagyságát.
A ház fűtése gáz cirkó kazánnal történik, radiátoros hó leadással, de egy vegyes tüzelésű kazán is ki van építve, ezáltal a rezsi költségek hosszú távon alacsonyan tarthatók.
A 85 nm-es ház belső falai gipszkarton válaszfalakkal készültek, igy a szobák száma és mérete igényeknek megfelelően változtatható, akár egybe is nyitható. Jelenlegi beosztása szerint 3 hálószobával és 1 nappalival rendelkezik.
A falazat vályog + tégla. A ház területének korábbi bővítésekor csak téglát használtak fel, amely hőszigetelő réteggel is el lett látva,
A konyha és a fürdőszoba kialakításakor az elektromos hálózat és a vízvezetékek is ki lettek cserélve a házban. A WC és a fürdőszoba egy helységben található.
A padlózata: járó lap és laminált parketta. A falak festettek.
A telken van még egy 22 nm-es különálló kis ház is, mely akár kiadható, vagy vendégháznak is használható, mert rendelkezik saját vizesblokkal és konyhával is.

Az ingatlan további adottságai:
Az utcáról nyíló kapu elektronikusan nyitható, zárható
A biztonságot egy kamera rendszer biztosítja
A telken található két autó beállására alkalmas garázs
Egy 38 nm-es fedett taroló
A kertben található egy gyűrűs kút

A közelben megtalálhatok
Az autópályán Budapest 30 perc alatt elérhető.
Tömeg közlekedés: busz és vonat
10 perces sétatávolságra van: orvosi rendelő, postahivatal, gyógyszertár
A velencei tó partja 15 perc sétával megközelíthető
Továbbá pár perc autózással elérhető Gárdony központja (Lidl, Aldi és egyéb boltok) és az Agárdi Gyógy – és Termálfürdő, Agárdi szabadstrand

További információkért, valamint az ingatlan megtekintésével kapcsolatban keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Gárdony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6587132


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó gárdonyi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 887 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 62,5 millió Ft, négyzetméter ára 735 294 Ft, ami a gárdonyi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Örley Tamás referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6587132. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.